3 gündürBaşım çok ağrıyor

Ariseks

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
14,669
En az 3 gündür falan bölge bölge çok zonklama gibi bir şey giriyor girdiğinde güzel ağrıtıyor
Ben ekran başında çok vakit geçiren biriyim o yüzden olabilir mi?

En az 3 gündür falan bölge bölge çok zonklama gibi bir şey giriyor girdiğinde güzel ağrıtıyor
doktora gitsene olm

Olma ihtimali var fakat kimse bu konuya forumda net bir şey diyemez. Uzun süre ekrana bakıyorsanız mavi ışık filtresini açmanızı tavsiye ederim. Göz kuruluğu bir süre sonra aşırı derecede baş ağrısı yapıyor.

olabilir
2 3 gün ekrandan ve yüksek ışıktan uzak kalın
geçmezse doktora başvurun , ani başlayan ağrılar önemlidir ihmal edilmemeli.

Napim
Şaka şaka xd ekrandan olabilir parlaklık yüksek filan kullanıyorsanız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Napim
Şaka şaka xd ekrandan olabilir parlaklık yüksek filan kullanıyorsanız
2 gün daha gitmezse acile gidin bir

olabilir
2 3 gün ekrandan ve yüksek ışıktan uzak kalın
geçmezse doktora başvurun , ani başlayan ağrılar önemlidir ihmal edilmemeli.
Ağrı benim daha önce yaşadığım ağrılara benziyor ve bu aralar çok uyumuyorum he. Uyuyup okul yüzüne erken kalkıyorum
2-3 gün daha sürerse doktora gidem

Büyük ihtimal ondandır. Birkaç gün bilgisayarı açma, dinlen ve bol su iç. Bölge bölge zonklama varsa migren de olabilir. Doktora görünmeni tavsiye ederim.

Tesadüfe bak bende de 3 gündür başımın sol üst tepesine sanki bıçak saplanıyormuş gibi ağrı giriyordu bugün bir tık geçti.

büyük ihtimal bu yüzden birde düzensiz uyku düzensiz hayat vs.

Benimde 2 haftadır sadece sağ gözümün üstünde inanılmaz bir ağrı var. Ben doktora gittim geçmedi :D sizde nörolojiden randevu alarak gidin bi bence.

migren vs olabilir. Doktora gidin.

Herkese teşekkürler

Geri