dolaroldu8tl
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,670
Vega 11 hangi ekran kartına denk diyor. RX 560'dan biraz düşüktür.anlamadım bu işlemciye hangi ekran kartı mı gider
Vega 11 hangi ekran kartına denk diyor. RX 560'dan biraz düşüktür.anlamadım bu işlemciye hangi ekran kartı mı gider
Gtx 1030 veya rx550 den az daha iyi diye biliyorum 2x8 GB RAM ile tam bilmiyorum internete Vega 11 testleri yazıp bakabilirsinizReis bişey sorabilirmiyiö bu apu işlemcinin içindeki ekran kartı neye bedel tahminen
Ben önerimi yaptım zaten.Bu piyasada ekran kartlı sistem alınmaz alınacaksa 2.el falan çok çok daha uyguna geliyor sizin önerdiğiniz sistem zaten ryzen 5 3400g ile aynı güçte.bütçesinden dolayı dedim yoksa biliyorum sizde yorum yapmak yerine bir sistem önerebilirsiniz
O zaman alın hocam,1-2 yıl sonra maddi durumunuz iyice rahatlarsa ve stoklar falan düzelirse rx 580 8gb takarsınız.Zaten bu sizi csgo,valo,lol gibi oyunlarda 200+ fps'le götürür baya.
Sorumu şöyle düzelteyim ileride bu işlemci hangi ekran kartına kadar destekler darboğaz yapmazanlamadım bu işlemciye hangi ekran kartı mı
Aynı fiyata 10400f varniye alınmasın
o zaman dostum bekliyeceksin biraz sabırsızlık yapıyorsun bütçen yok 1 ay daha beklemem diyorsun ama 1660 rtx 2060 istiyorsun birazda sencede fazla değilmiReis 1050 ti almam ben ileride min 1660 veya rtx 2060 almayı düşünüyorum
En azından siz anlıyormuşsunuz hocam.Adom Segat isimli arkadaşa anlatamıyorum apu sistemin daha ucuz ve daha performanslı olduğunu.Reis 1050 ti almam ben ileride min 1660 veya rtx 2060 almayı düşünüyorum
Reis ekran kartı fiyatı düşerse dedim ben apuyu alıp oyununu oynayacağım piyasa eski haline dönerse alacağım ekran kartı yoksada almam .bende
o zaman dostum bekliyeceksin biraz sabırsızlık yapıyorsun bütçen yok 1 ay daha beklemem diyorsun ama 1660 rtx 2060 istiyorsun birazda sencede fazla değilmi![]()
Bak dostum,üstte chrome veya opera sekmeleri yazan yerden bu sekmeyi kapat yorum yapma buraya.Konu sahibinin alacağı sistem zaten senin önerdiklerinden kat kat iyi.Birde gelmiş buraya dalga geçiyorsun adamla.bende
o zaman dostum bekliyeceksin biraz sabırsızlık yapıyorsun bütçen yok 1 ay daha beklemem diyorsun ama 1660 rtx 2060 istiyorsun birazda sencede fazla değilmi![]()
Ailemle konuştum bu sistemi alabilirim dediğim gibi fiyatı pek önemli değil 100 200 lira daha düşmesini beklemeyeceğim içindeki parçalar iyi mi? sizceEn azından siz anlıyormuşsunuz hocam.Adom Segat isimli arkadaşa anlatamıyorum apu sistemin daha ucuz ve daha performanslı olduğunu.
hocam yanlış yönlerdirmiyorum siz gidin 1050 ti 9100 f sistem toplayın mouse klavye monitör alın o fiyata haklısınızHocam konu sahibini yanlış bilgilendiriyorsunuz ! Fiyatına göre rezalet sistemi hala savunuyorsunuz bu sistemi alacagına apu alsa daha karlı çıkar zaten o apu sistem 1050 Ti'lı sistemin gücünde hem daha ucuz.Bilmeden yorum yapmayın sinirleniyorum ya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Neye bedel derken ? Anlamadım.
Hocam siz o apuyu alın bütçeniz olunca falan 1660S veya 2060 takarsınız.Zaten takmadanda csgo,valorant,lol,pubg mobile,conq gibi oyunlarıda rahat rahat oynarsınız.Adom Segat denen arkadaşıda dinlemeyin anlamıyor bu konulardan belli.Reis ekran kartı fiyatı düşerse dedim ben apuyu alıp oyununu oynayacağım piyasa eski haline dönerse alacağım ekran kartı yoksada almam .
iyise neden soruyor nazik ol birazBak dostum,üstte chrome veya opera sekmeleri yazan yerden bu sekmeyi kapat yorum yapma buraya.Konu sahibinin alacağı sistem zaten senin önerdiklerinden kat kat iyi.Birde gelmiş buraya dalga geçiyorsun adamla.