1660 Super Anti-Aliasing sorunu

Yigit423

80+
Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi oyunlar kenar yumuşatmada çok ciddi sorunlar yaşıyorum.
gta5sorun.png

Bu gta5'ten aldığım bir ss, ilk önce uygulamada olduğunu düşündüm ama diğer oyunlarda da aynı sorunu gördüm.
İşte sorunu çözmek için yaptığım birkaç şey :
-NVIDIA FXAA açık
-NVIDIA kenar yumuşatma mod uygulama kontrolünde.
-NVIDIA eşyönsüz süzme uygulama kontrolünde.
-Post FX kapalı.
-In-Game depth of field effects kapalı.
-Anisotropic filtering 16X
Bunları denedikten en sonra DDU ile driveri silip geri yükledim güncelleştirmeleri de yaptım. Sizce ekran kartını garantiye göndermeli miyim? Monitörden kaynaklanıyor olabilir mi? Sistem daha yeni böyle bir sorunla karşılaştığım için çok kızgınım.
Sistem özellikleri
-1660 Super
-Ryzen 5 3500x
-Gigabyte B450M S2H V2 anakart
-16 gb ram
Önerilerinizi bekliyorum dostlar.

hocam bu tamamen oyunun ve monitörün çözünürlük değeriyle alakalı, en düşük 1080p'de oynamanız lazım uzun mesafe ayrıntıları için, ayrıyetten gta 5 grafik ayarlarında view distance ve view distance details gibisinden 2 tane ayar varsa onları fullemeniz gerekir(özellikle details olanı)

hocam bu tamamen oyunun ve monitörün çözünürlük değeriyle alakalı, en düşük 1080p'de oynamanız lazım uzun mesafe ayrıntıları için, ayrıyetten gta 5 grafik ayarlarında view distance ve view distance details gibisinden 2 tane ayar varsa onları fullemeniz gerekir(özellikle details olanı)
Her şeyi fullememe rağmen bu hata ile karşılaştım, diğer oyunlar dahil. Monitör de 1080p de.

Arkadaşlar merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi oyunlar kenar yumuşatmada çok ciddi sorunlar yaşıyorum.Alıntıyı görüntüle
Bu gta5'ten aldığım bir ss, ilk önce uygulamada olduğunu düşündüm ama diğer oyunlarda da aynı sorunu gördüm.
İşte sorunu çözmek için yaptığım birkaç şey :
-NVIDIA FXAA açık
-NVIDIA kenar yumuşatma mod uygulama kontrolünde.
-NVIDIA eşyönsüz süzme uygulama kontrolünde.
-Post FX kapalı.
-In-Game depth of field effects kapalı.
-Anisotropic filtering 16X
Bunları denedikten en sonra DDU ile driveri silip geri yükledim güncelleştirmeleri de yaptım. Sizce ekran kartını garantiye göndermeli miyim? Monitörden kaynaklanıyor olabilir mi? Sistem daha yeni böyle bir sorunla karşılaştığım için çok kızgınım.
Sistem özellikleri
-1660 Super
-Ryzen 5 3500x
-Gigabyte B450M S2H V2 anakart
-16 gb ram
Önerilerinizi bekliyorum dostlar.
Ddu denedin ama whql onaylı sürücü yükledinmi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,273
Üyeler
188,226
Son üye
hakanaykutt
Geri