MehmetcanAydın
80+
- Reaksiyon skoru
- 267
Steam'da 11 TL olmuş. Sizce alınır mı? Daha önce hiç Witcher oynamadım. Şimdiden teşekkürler..
witcher 2 ve 3 al bence aynı anda toplam 17 tl gibi bir şeye denk geliyor 1in hikayesini özet olarak netten okursun.Steam'da 11 TL olmuş. Sizce alınır mı? Daha önce hiç Witcher oynamadım. Şimdiden teşekkürler..
Kesinlikle alınır. Seriye 2'den başlasan daha iyi ama..Steam'da 11 TL olmuş. Sizce alınır mı? Daha önce hiç Witcher oynamadım. Şimdiden teşekkürler..
O zaman 2 ve 3 aliyim. 2'yi bitirdikten sonra 3'e başlarım. Çok uzun sürer mi acaba?witcher 2 ve 3 al bence aynı anda toplam 17 TL gibi bir şeye denk geliyor 1in hikayesini özet olarak netten okursun.
Alınır mı ?
Alınır
Bunu sorman hata. 100 lira olsa bile alınır. Hakettiği para bence 17 lira bile değilSteam'da 11 TL olmuş. Sizce alınır mı? Daha önce hiç Witcher oynamadım. Şimdiden teşekkürler..
2 sadece hikayeyle 25 saat filan yan + ana hikaye 50 saatCevaplar için teşekkürler dostlar.
O zaman 2 ve 3 aliyim. 2'yi bitirdikten sonra 3'e başlarım. Çok uzun sürer mi acaba?![]()
Alınır 11 liralık normal versiyon yerine 15 tl lik GOTY edition u tavsiye ederim,birde 2 den başlayabilirsiniz o da 4.65 tl.Steam'da 11 TL olmuş. Sizce alınır mı? Daha önce hiç Witcher oynamadım. Şimdiden teşekkürler..