bf1 türkçe metin çevirisi

hayır ingilizce
Oyuna girmeden ana menüde options diye bir kısım var ayarlara girebilmeniz için. Ayarlar seçeneğinin ne olduğunu biliyorsunuzdur zaten. Oraya girin ve oradan Ses kısmına yani sound kısmına tıklayın. O menü içinde language kısmından dilinizi ayarlayın. Sonra aşağıda subtitles yani altyazılar seçeneği var oradan yapın. Bulamazsanız ekran görüntüsü atın.

Oyuna girmeden ana menüde options diye bir kısım var ayarlara girebilmeniz için. Ayarlar seçeneğinin ne olduğunu biliyorsunuzdur zaten. Oraya girin ve oradan Ses kısmına yani sound kısmına tıklayın. O menü içinde language kısmından dilinizi ayarlayın. Sonra aşağıda subtitles yani altyazılar seçeneği var oradan yapın. Bulamazsanız ekran görüntüsü atın.
ea games betada olduğu için türkçe şuanda yok
Post automatically merged:

oyun içindedne bakıp yazıcam

bf12.png

tr yok seçenklerde

ea games betada olduğu için türkçe şuanda yok

oyun içindedne bakıp yazıcam

Alıntıyı görüntüle
tr yok seçenklerde
Sağa sola olmak üzere kaydırın seçenekleri. Eğer Türkçe seçeneği yoksa bilmiyorum. İnternetten araştırabilirsiniz.

Tr olmak zorunda bu oyun resmi Türkçe ile çıktı. Yama falan yok zaten oyun kendinden Türkçe.

Hocam ne olmuyor olabilir yani yarım saattir anlatıyorum size olmama gibi bir seçenek yok oyun zaten Türkçe dil desteği ile çıktı. Ha diyorsanız ki ben bulamıyorum buyrun bu videodan yapın.
hocam gamepassden oynuyorum en ufak dosya bile yükleyemiyosun türkçe yama falan yüklenmiyor izin vermiyor

Hocam ne olmuyor olabilir yani yarım saattir anlatıyorum size olmama gibi bir seçenek yok oyun zaten Türkçe dil desteği ile çıktı. Ha diyorsanız ki ben bulamıyorum buyrun bu videodan yapın.
sağlık olsun başladım bile oyuna ea games betada olduğu için bug dolu

Belki oyuna girmeden önce fln ayarlamanız gerekiyor olabilir clientten.

Geri