- Reaksiyon skoru
- 1,020
top anlamayın faklan demişsinizbro adım ne ara lgbt ye girdi a*
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kalınlığı nasıl olur
o konuda bilgim yok
top anlamayın faklan demişsinizbro adım ne ara lgbt ye girdi a*
kalınlığı nasıl olur
Yani dibinin kalınlığında çıkar.bro adım ne ara lgbt ye girdi a*
kalınlığı nasıl olur
usta sonuçta bu forumu kalıcı olarak kullanmayı düşünüyorum şimdi adımız çıkar 9 a inmez 8 e muhabbeti olmasın diye dedimtop anlamayın faklan demişsiniz
eywYani dibinin kalınlığında çıkar.
Pişman olucaksın ama sen bilirsin tabi.usta sonuçta bu forumu kalıcı olarak kullanmayı düşünüyorum şimdi adımız çıkar 9 a inmez 8 e muhabbeti olmasın diye dedim
eyw
makine ile alırsan saçını 3e vurmuş gibi olur.knk ne hiç olmasın nede orman olsun
ben şimdi makina ile 3 e vursam ne olur yada 2-1
@DENI2 neden üzgün attın
usta kalın mı çıkar normal mi beni için bu önemli kalından kastımda böyle aynı saçını usturaya vurusun ya aynı onun gibi
Pişman olucaksın ama sen bilirsin tabi.
Tüy dökücü krem ile alıyorum gayet memnunum alacaksan veet'inkileri tavsiye ederimusta sonuçta bu forumu kalıcı olarak kullanmayı düşünüyorum şimdi adımız çıkar 9 a inmez 8 e muhabbeti olmasın diye dedim
eyw
makinadan mı pişman olacağım sadece üstünden 2 numara ile geçeceğim sonra da ağda felan yaparım herhaldePişman olucaksın ama sen bilirsin tabi.
Geçmiş olsun şimdiden konuyu burada salıyorum ben.sonra da ağda felan yaparım herhalde
usta 2 numara makina ile üstünden geçeceğim kalın çıkar mı benim için bu önemlijilet kullanma 2 haftada 2 ayda uzadığı kadar uzadı kıllarım
Aynen ya çok kaşınıyolar deli oluyom.knk epilasyon erkek adamı bozar ama bu kıllarlada yaşanmıyor