goshawk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 961
fetva makamı mısınız hocam? yıl falan veriyorsunuz.paran varsa korsan olmazsın bence , paran yokur ve 5 6 yıllık bir oyundur o olabilir
fetva makamı mısınız hocam? yıl falan veriyorsunuz.paran varsa korsan olmazsın bence , paran yokur ve 5 6 yıllık bir oyundur o olabilir
1 dolar 8.14tl???evet emek hırsızlığı ama dışardaki oyun 30 dolarken Türkiyede 400 lira ??
aynen öyle , 5 - 6 yılda zaten adam kaznacağı kadar kazanmış zaten oyundan para
bi bakımdan evet ama sanırım ben çok büyük günah işliyorumbazı yerlerde tekkişi için sıkıntı olmaz yazıyor bazıları günah diyor merakımdan soruyorum günahmıdır?
pardon diyanetin hangi merciinde çalışıyorsunuz? merak ettim.aynen öyle , 5 - 6 yılda zaten adam kaznacağı kadar kazanmış zaten oyundan para
Günah yada günah değil oldukca göreceli bir şey . Sen günah olduguna inanıyorsan günahtır , günah olmadıgına kendini inandırırsan günah olmaz. Ama benim düşüncem paran varsa al yoksa kendini zorlama indir torrent oyunbazı yerlerde tekkişi için sıkıntı olmaz yazıyor bazıları günah diyor merakımdan soruyorum günahmıdır?
pardon diyanetin hangi merciinde çalışıyorsunuz? merak ettim.Bence haftada bir iki kez oynayacacağım oyuna 250 TL vermek günah![]()
Fazla oynadığımda yok internet gittiği zaman açıyorum oynuyorum baya hikayesi biraz bozuk yani beğenmedimaynen öyle , 5 - 6 yılda zaten adam kaznacağı kadar kazanmış zaten oyundan para
ne hakkı? abi benim de bmw kullanma hakkım var. onu nasıl yapalım?onlarında hakları var