38kayserim38
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
oc yapmışsındirişlemcim normalde 2,5ghz ama şuan 3,2 ghz neden
bios eski be a1 tweaker yok yani yaptığımı sanmıyorumOverclock yapmışsındır
bios eski be a1 tweaker yok yani yaptığımı sanmıyorumoc yapmışsındir
Allah allah bios'a girip eski hızına getir istersenbios eski be a1 tweaker yok yani yaptığımı sanmıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bios eski be a1 tweaker yok yani yaptığımı sanmıyorum
kral senin kullandığın anakartı almak istiyorum ddr3 8gb takarsam nasıl olur hızlımı sağlammıAllah allah bios'a girip eski hızına getir istersen
1333mhz kadar DDR3 DDR2 destekliyor 7 8 senedir sorununu görmedim öneririm eski kart sadece ama işini görürkral senin kullandığın anakartı almak istiyorum ddr3 8gb takarsam nasıl olur hızlımı sağlammı
senin işlemci ne ? uyumlu olup olmadığına bakayımkral senin kullandığın anakartı almak istiyorum ddr3 8gb takarsam nasıl olur hızlımı sağlammı
Kral yan hesabım o E5200 ama Q9500 yads Q9400 takacağım.1333mhz kadar DDR3 DDR2 destekliyor 7 8 senedir sorununu görmedim öneririm eski kart sadece ama işini görür
senin işlemci ne ? uyumlu olup olmadığına bakayım
1333mhz kadar DDR3 DDR2 destekliyor 7 8 senedir sorununu görmedim öneririm eski kart sadece ama işini görür
senin işlemci ne ? uyumlu olup olmadığına bakayım
evet baktım uyumluymus aldıktan sonra ramleri biosdan 1330 MHz veya daha yakınına getirin çünkü biraz daha düşük çalışıyor bendede olmuştuKral yan hesabım o E5200 ama Q9500 yads Q9400 takacağım.
Teşekkürlerrevet baktım uyumluymus aldıktan sonra ramleri biosdan 1330 MHz veya daha yakınına getirin çünkü biraz daha düşük çalışıyor bendede olmuştu