Hangi RAM i almalıyım?

Reaksiyon skoru
9
Caspture.webp
Laptop un bir ram slotu boş 16 GB a çıkarmayı düşünüyorum RAM i nereden almalıyım internette gezindim fakat ya stoklar tükenmiş ya da amazonda falan çok pahalılar shipping ücreti ile. Link atarsanız sevinirim

Kurallarda bunun hakkında bir madde var, daha dikkatli olun lütfen.

benim amacım yardımcı olmak kardeşim sana sormayacağım ne yapacağımı
Yardımcı olmuyorsun kardeşim karşındaki de bilgisiz bi insansa senin yorumunla yanlış işler yapıp parasına yazık edebiliyor bende sana polemik yaratmak için yazmıyorum. Milletin parasını boşa harcamamak için çırpındığı bi platformda dikkat etmek lazım.

Yardımcı olmuyorsun kardeşim karşındaki de bilgisiz bi insansa senin yorumunla yanlış işler yapıp parasına yazık edebiliyor bende sana polemik yaratmak için yazmıyorum. Milletin parasını boşa harcamamak için çırpındığı bi platformda dikkat etmek lazım.
ya ne hemen tartışma çıkartmaya meraklısınız insan sonuçta hata yapamaz mı ABARTMAYIN bazı şeyleri anladık çok biliyorsunuz

Gerçekten yardımcı olabilecek var mı?
Laptop'un modeli nedir?

Laptopların kendi sitesinde, ürün detaylarının olduğu kısımda çoğu zaman liste olur.
PDF şeklinde, kullanım kılavuzu gibi.
Orada uyumlu RAM'lerin numaralarının listesi bulunur. ("validated memory support list" olarak geçebilir)
O liste üzerinden kontrol sağlayabilirsin.

Ek olarak, eklediğin görselde 2. slot için "get RAM" diye satın alma butonu var.
Ona basarsan belki uyumlu RAM'lerin olduğu kısma yönlendirebilir seni.

Laptop'larda RAM uyumsuzluğu masaüstü sistemlere göre daha çok oluyor.
Bu şekilde kontrol ederek ilerlemek daha sağlıklı olacaktır.

Geri