rgb led şerit önerisi

yoo ben kasa dizayn için bakmıyorum ben duvar için bakıyorum
ne biliyim knk yazmamıssın duvar için vs 250 tl bütce de ayırınca kasa için sandım. 250 tl ye 20 metre rgb led şerit alırsın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
argb ledlerden alabilirsin banggood ve aliexpress den almanı öneririm led alırken nelere dikkat edeceğini hangi kontrolcüyü alırsan ne olur söylerim istersen.

çok iyi açıklama yaptın
Knk çok bi numarası yok zaten fiyatıda belli. Kendinden yapıştırıcılı . İstediğin yere yapıştırıp fişini takıp çalıstırıyosun. SAbit rekler ve değişen renkler modu var. nefes alma falan yok. Sürekli değişiyor yada sabit kalıyor. Birde flash modu var. REnkler hızlı hızlı patlıyor gibi.

Knk çok bi numarası yok zaten fiyatıda belli. Kendinden yapıştırıcılı . İstediğin yere yapıştırıp fişini takıp çalıstırıyosun. SAbit rekler ve değişen renkler modu var. nefes alma falan yok. Sürekli değişiyor yada sabit kalıyor. Birde flash modu var. REnkler hızlı hızlı patlıyor gibi.
teşekkür ederim

ilk olarak kontrolcü önereyim kontrolcü olarak sp107e, sp105e, sp110e kontrolcülerini öneririm sp107e de müzik ile eşlenik çalışabiliyor sp105e de aynı fakat müzik ile sekron çalışma özelliği bulunmuyor sp110 e ise ben kullanıyorum o da bu saydıklarımın altında bütçen hangisine el veriyorsa onu al ama en iyisi sp107e. ben sp110e modelini kullanıyorum.

ilk olarak kontrolcü önereyim kontrolcü olarak sp107e, sp105e, sp110e kontrolcülerini öneririm sp107e de müzik ile eşlenik çalışabiliyor sp105e de aynı fakat müzik ile sekron çalışma özelliği bulunmuyor sp110 e ise ben kullanıyorum o da bu saydıklarımın altında bütçen hangisine el veriyorsa onu al ama en iyisi sp107e. ben sp110e modelini kullanıyorum.
sp107e alacam illa telefona uygulama mı indirmem gerekiyor kontrolcüsü var mı?

sp107e alacam illa telefona uygulama mı indirmem gerekiyor kontrolcüsü var mı?
zaten efektleri yaratan o kontrolcü kumandayı kastediyorsun sanırım hem kumandalı hem de uygulamalı kontrolcüler de var ama onları önerebilmek için biraz araştırmam gerek istediğiniz gibi çıkmayabilir en iyisi benim söylediğim kontrolcülerden bir tanesini almak.

sp108e var o nasıl?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten efektleri yaratan o kontrolcü kumandayı kastediyorsun sanırım hem kumandalı hem de uygulamalı kontrolcüler de var ama onları önerebilmek için biraz araştırmam gerek istediğiniz gibi çıkmayabilir en iyisi benim söylediğim kontrolcülerden bir tanesini almak.
yani sen diyon ki sen led şerit al ama kontrolcüsü bunlar dan biri olsun
onları bulamadım da sp108e nasıl

sp108e var o nasıl?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani sen diyon ki sen led şerit al ama kontrolcüsü bunlar dan biri olsun
onları bulamadım da sp108e nasıl
aynen öyle diyorum, o kontrolcüyü bilmiyorum. aliexpress de yok mu olması lazım bakıyorum.

Geri