I3 10100f vs r5 1600 af

Oyun icin alicaksan 10100f al ama ben video çekerim render yaparim youtube vs. Uğrasirim dersen 1600af al ama saf performansta oyunda 10100f daha iyi
Bu videoyu izle derim. Bazı oyunlarda 1600 AF bazılarında eşitlik bazılarında da 10100f önde. + olarak render, Overclock, Mhz artısı, çekirdek artısı var :D. OC yapılırsa çok daha iyi olur zaten

Bu videoyu izle derim. Bazı oyunlarda 1600 AF bazılarında eşitlik bazılarında da 10100f önde. + olarak render, Overclock, Mhz artısı, çekirdek artısı var :D. OC yapılırsa çok daha iyi olur zaten
Oc yapmayi bilmiyorum ama simdi yeni bir konu acicagim iki tane sistem aticagim seni etiketliyorum bak oraya

• Beğen
Reaksiyonlar: ync_
Oc yapmayi bilmiyorum ama simdi yeni bir konu acicagim iki tane sistem aticagim seni etiketliyorum bak oraya
Bence konu tartışmaya kapalı. Oyun tarafında eşitler diyebiliriz. Render, çekirdek, ram mhz artısı var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

OC basit bir şey zaten {bende bilmiyorum]. Voltaj arttırarak forumdan yardım alarak 0.4 felan arttırabilirsin Minimum. Buda R5 3600 Gücünü yakalar herhalde.

Bence konu tartışmaya kapalı. Oyun tarafında eşitler diyebiliriz. Render, çekirdek, ram mhz artısı var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

OC basit bir şey zaten {bende bilmiyorum]. Voltaj arttırarak forumdan yardım alarak 0.4 felan arttırabilirsin Minimum. Buda R5 3600 Gücünü yakalar herhalde.
Fake bu video büyük ihtimalle. Ryzen 3 3100'ü geçen 10100f nasıl oluyorda 1600af'yi geçemiyor?

KaYit alinarak oynanmis bir video cok yakin fps olmaz gercek degil
Kaityiiryiay

Kulanima bağlı edit render yayın için 1600af
Oyun için 10100f

Render + Yayın = 1600 AF
Oyun Amaçlı ise = 10100F

Bos yere demiyoruz kayit icin 1600af diye video render vs kayir almadan 10100f alir zorlama istersen
Tamam 10100f alsın. Attığı sistemde M.2 NVME +sı ve PSU +sı var. her türlü 1600 AFli sistem daha mantıklı oluyor

Tamam 10100f alsın. Attığı sistemde M.2 NVME +sı ve PSU +sı var. her türlü 1600 AFli sistem daha mantıklı oluyor
Ben sistemi gormedim bilemem işlemci karşilaştirmasi yapiyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: ync_
Geri