ync_
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 956
Oyun icin alicaksan 10100f al ama ben video çekerim render yaparim youtube vs. Uğrasirim dersen 1600af al ama saf performansta oyunda 10100f daha iyi
Oyun icin alicaksan 10100f al ama ben video çekerim render yaparim youtube vs. Uğrasirim dersen 1600af al ama saf performansta oyunda 10100f daha iyi
Oc yapmayi bilmiyorum ama simdi yeni bir konu acicagim iki tane sistem aticagim seni etiketliyorum bak orayaBu videoyu izle derim. Bazı oyunlarda 1600 AF bazılarında eşitlik bazılarında da 10100f önde. + olarak render, Overclock, Mhz artısı, çekirdek artısı var. OC yapılırsa çok daha iyi olur zaten
Bence konu tartışmaya kapalı. Oyun tarafında eşitler diyebiliriz. Render, çekirdek, ram mhz artısı var.Oc yapmayi bilmiyorum ama simdi yeni bir konu acicagim iki tane sistem aticagim seni etiketliyorum bak oraya
OC basit bir şey zaten {bende bilmiyorum]. Voltaj arttırarak forumdan yardım alarak 0.4 felan arttırabilirsin Minimum. Buda R5 3600 Gücünü yakalar herhalde.Oc yapmayi bilmiyorum ama simdi yeni bir konu acicagim iki tane sistem aticagim seni etiketliyorum bak oraya
Fake bu video büyük ihtimalle. Ryzen 3 3100'ü geçen 10100f nasıl oluyorda 1600af'yi geçemiyor?Bence konu tartışmaya kapalı. Oyun tarafında eşitler diyebiliriz. Render, çekirdek, ram mhz artısı var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
OC basit bir şey zaten {bende bilmiyorum]. Voltaj arttırarak forumdan yardım alarak 0.4 felan arttırabilirsin Minimum. Buda R5 3600 Gücünü yakalar herhalde.
KaityiiryiayBu videoyu izle derim. Bazı oyunlarda 1600 AF bazılarında eşitlik bazılarında da 10100f önde. + olarak render, Overclock, Mhz artısı, çekirdek artısı var. OC yapılırsa çok daha iyi olur zaten
Fake bu video büyük ihtimalle. Ryzen 3 3100'ü geçen 10100f nasıl oluyorda 1600af'yi geçemiyor?
KaYit alinarak oynanmis bir video cok yakin fps olmaz gercek degil
Bos yere demiyoruz kayit icin 1600af diye video render vs kayit almadan 10100f alir zorlama istersenTüm videolarda böyle nerdeyse.
Tamam 10100f alsın. Attığı sistemde M.2 NVME +sı ve PSU +sı var. her türlü 1600 AFli sistem daha mantıklı oluyorBos yere demiyoruz kayit icin 1600af diye video render vs kayir almadan 10100f alir zorlama istersen
Ben sistemi gormedim bilemem işlemci karşilaştirmasi yapiyorumTamam 10100f alsın. Attığı sistemde M.2 NVME +sı ve PSU +sı var. her türlü 1600 AFli sistem daha mantıklı oluyor
Actim konuyu bakabilirsjn hangi sistem daha iyi diueBen sistemi gormedim bilemem işlemci karşilaştirmasi yapiyorum
Cok mesaj var başliga 10100f vs 1600af yazmissin ve konuyada sorum baslikta yazmissin sistem yok sadece islemci karsilastirmasi varYeni
Actim konuyu bakabilirsjn hangi sistem daha iyi diue