ahmetmert38
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
Merhaba sistemi yeni toplasim kabloları bağladım , ekrankarti fanları vs her şey çalışıyor ama ekran gelmiyor. Nedeni nedir ? Win 10 kurmadım daha.
15dk bekledim açılmadı ben de kapattım reisilk açılışta biraz bekleme olabiliyor
sistem parçaları tanımlıyor
Başka bir monitör ile denedin mi ?Merhaba sistemi yeni toplasim kabloları bağladım , ekrankarti fanları vs her şey çalışıyor ama ekran gelmiyor. Nedeni nedir ? Win 10 kurmadım daha.
Denemedim ama büyük ihtimal parçaları tanimlamadigi için. Çünkü çıkarınca cable not connected vs çalışıyor yani monitörBaşka bir monitör ile denedin mi ?
Ekran kartına takılı zatenbağlantı kablosunu anakarta taktıysan bir de ekran kartında dene
PC ile monitörün bağlantı kablosunu anakarttan çıkarıp ekran kartına tak
İşletim sistemi kurmazsan ekran gelmez. BİOS'a girmeyi dener misin ?Merhaba sistemi yeni toplasim kabloları bağladım , ekrankarti fanları vs her şey çalışıyor ama ekran gelmiyor. Nedeni nedir ? Win 10 kurmadım daha.
No Signal diyor nasıl klgiricem biosaİşletim sistemi kurmazsan ekran gelmez. BİOS'a girmeyi dener misin ?
İşletim sistemi kurmasan bile direk bios a atması lazım yada işletim sistemi kurulu değil gibi bi hata vermesi lazımİşletim sistemi kurmazsan ekran gelmez. BİOS'a girmeyi dener misin ?
Dostum ozaman şöyle bir çözüm öneriyim.Monitöründen HDMI 1,HDMI 2 veyahut VGA'yı seçmen lazım şöyle diyim HDMI 1 seçiliyse ve kablo HDMI 2de ise görüntü gelmez doğru seçeneği seçmen gerek.No Signal diyor nasıl klgiricem biosa