IPS panel 144hz mi (+100tl) ? VA panel 165 hz mi ?

Hangisi ??

• VA panel 165 hz

• IPS panel 144 hz (+100 TL)

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Reaksiyon skoru
31
Bu VA panel olan:
https://www.itopya.com/msi-27-optix-mag271r-165hz-1ms-2xhdmi-dp-fhd-freesync-gaming-monitor/

Bu IPS panel olan:

daha iyi f/p ürünü tavsiyesi olanda yardımcı olursanız sevinirim itopya 3. yılına özel indirimleri kaçırmak istemiyorum :) Birde bazı monitörler freesync olmasına rağmen gsync destekleyenlerde var bunların öyle olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim ?

Bu VA panel olan:
https://www.itopya.com/msi-27-optix-mag271r-165hz-1ms-2xhdmi-dp-fhd-freesync-gaming-monitor/

Bu IPS panel olan:

daha iyi f/p ürünü tavsiyesi olanda yardımcı olursanız sevinirim itopya 3. yılına özel indirimleri kaçırmak istemiyorum :) Birde bazı monitörler freesync olmasına rağmen gsync destekleyenlerde var bunların öyle olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim ?
Görüş açısı için IPS panel
Kontrast için VA panel.

Oynadığınız oyun tarzları ile alakalı bir durum

Oynadığınız oyuna göre VA paneli tercih edebilirsiniz. Görüş açısı için IPS panel, kontrast için VA panel kullanılır.

IPS daha çok renkleri daha iyi alabilmek için üretilmiş VA da biraz daha oyuna yönelik panel aslın da TN den sonra dersin ki hem işte hem oyunda kullanacağım dersem IPS öneririm ama sadece oyun amaçlıysa VA öneririm .

IPS için ASUS VG279Q modelini öneririm
VA için ASUS VG27VQ modelini öneririm

Msi Önermem Arkadaslar Kronik Sorunları Cok Ozellikle ölü Piksel, Ghosting Gibi. Ben Msi Optix Mpg27cq Almistim 3 Sefer iade Verdim Üçüde Sorunlu Cikti. Seciminden Once Alacagin Monitoru iyice Araştırmanı Tavsiye Ederim.

Msi Önermem Arkadaslar Kronik Sorunları Cok Ozellikle ölü Piksel, Ghosting Gibi. Ben Msi Optix Mpg27cq Almistim 3 Sefer iade Verdim Üçüde Sorunlu Cikti. Seciminden Once Alacagin Monitoru iyice Araştırmanı Tavsiye Ederim.
teşşekkür ederim peki önerdiğin bir monitör var mı

IPS daha çok renkleri daha iyi alabilmek için üretilmiş VA da biraz daha oyuna yönelik panel aslın da TN den sonra dersin ki hem işte hem oyunda kullanacağım dersem IPS öneririm ama sadece oyun amaçlıysa VA öneririm .

IPS için ASUS VG279Q modelini öneririm
VA için ASUS VG27VQ modelini öneririm
bunları kullandın mı kullandıysan memnun kaldın mı

Bunuda tercih edebilirsiniz
165hz 0.5 ms 27 inç + ASUS + -100 TL
TN Panel ama ASUS un TN Panelleri iyidir

Ekler

• Screenshot_20200327-134926_Chrome.webp
    Screenshot_20200327-134926_Chrome.webp
    117.9 KB · Hit: 96
Geri