65 w olsun psuyum 400wİlk dediğin harici karşılıyor. Daha iyi fiyata da bulunabilir.İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Zaten oradan yazandan yüksek çekiyor genelde fakat ekran kartına da bağlı 12V kanalı yeterliyse yeter. 65W olarak E8400 falan ancak bulursun ki almaya değmez kesinlikle. Onun harici Xeon L5420 gibi işlemciler var modlu ve düşük güç tüketimli tabi iyi fiyata bulabilirsen.65 w olsun psuyum 400w
Ekran kartım 110w acaba 95 w lık işlemci alsam nasıl olur?Zaten oradan yazandan yüksek çekiyor genelde fakat ekran kartına da bağlı 12V kanalı yeterliyse yeter. 65W olarak E8400 falan ancak bulursun ki almaya değmez kesinlikle. Onun harici Xeon L5420 gibi işlemciler var modlu ve düşük güç tüketimli tabi iyi fiyata bulabilirsen.
12V kanalına bağlı ama yeter yüksek ihtimal.Ekran kartım 110w acaba 95 w lık işlemci alsam nasıl olur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Psu 460w mış bu arada
O zaman yeterli.Şuanda evde değilim 460 w psu buldum 12V kanalından 320 w veriyor bnmkide buna yakındır diye düşünüyorum.