Arka plan değiştiremeyeceksinizArkadaslar merhaba bilgisayarim bugun elime ulasti microsoftun sitesinden win 10u kurdum pcye fakat deneme suresi bitince ne gibi sorunlarla karsilasicam oyun oynamami engelliyecek sorunlar olurmu?
arkaplan değiştiremiyceksin ve sağ altta windows etkinleştirin çıkıcak ya crackle yada 5 tl ye bi oem key alArkadaslar merhaba bilgisayarim bugun elime ulasti microsoftun sitesinden win 10u kurdum pcye fakat deneme suresi bitince ne gibi sorunlarla karsilasicam oyun oynamami engelliyecek sorunlar olurmu?
Tek sorun onunla kalsa keşke. Orijinal olmayan ve deneme sürümünde yazılımların çoğu güncellemeden ve korumalardan mahrum bırakılır. Sisteminize sızmak isteyen bir şahıs bu açıkları kullanarak kolay bir şekilde sızabilir. Benim size tavsiyem, 1300 ₺ - 1900 ₺ arasında bütçeniz varsa orijinal olarak kullanmanız. Şöyle bir mantık vardır motorcularda: "motoru almadan önce ekipmanları dizmek" bu da onun gibi bir şey kasksız, dizliksiz geziye çıkmak gibi. Eğer imkan yoksa windows kullanmamak tercihiniz olabilir.Arka plan değiştiremeyeceksiniz
Oem key almak varken neden 1300₺ gibi bir bütçe versin onun yerine sistemine geliştirme yapabilir ya da istediği oyun varsa alabilirTek sorun onunla kalsa keşke. Orijinal olmayan ve deneme sürümünde yazılımların çoğu güncellemeden ve korumalardan mahrum bırakılır. Sisteminize sızmak isteyen bir şahıs bu açıkları kullanarak kolay bir şekilde sızabilir. Benim size tavsiyem, 1300 ₺ - 1900 ₺ arasında bütçeniz varsa orijinal olarak kullanmanız. Şöyle bir mantık vardır motorcularda: "motoru almadan önce ekipmanları dizmek" bu da onun gibi bir şey kasksız, dizliksiz geziye çıkmak gibi. Eğer imkan yoksa windows kullanmamak tercihiniz olabilir.
Oneriniz var mi?Ucuz lisanslardan alıp kullanabilirsiniz.
Yukarıda belirttiğimiz dışında bir şey söylemeyeceğim, her şey açık ve net. "Gereksiz" kalabalık sağlamamak adına.Oem key almak varken neden 1300₺ gibi bir bütçe versin onun yerine sistemine geliştirme yapabilir ya da istediği oyun varsa alabilir
O kadar para vermeye değmez keylerde aynı görevi görüyorTek sorun onunla kalsa keşke. Orijinal olmayan ve deneme sürümünde yazılımların çoğu güncellemeden ve korumalardan mahrum bırakılır. Sisteminize sızmak isteyen bir şahıs bu açıkları kullanarak kolay bir şekilde sızabilir. Benim size tavsiyem, 1300 ₺ - 1900 ₺ arasında bütçeniz varsa orijinal olarak kullanmanız. Şöyle bir mantık vardır motorcularda: "motoru almadan önce ekipmanları dizmek" bu da onun gibi bir şey kasksız, dizliksiz geziye çıkmak gibi. Eğer imkan yoksa windows kullanmamak tercihiniz olabilir.
Yeni gördüm arkadaşlar yazmış, OEM keylerde korsan kodlardır açık barındırır.![]()
https://www.lazimbana.com/windows-10-pro-lisans-anahtari-p-LB08084CRYCBOneriniz var mi?
Ben Kinguin, G2A ve Gamivo'yu kullanıyorum. Gittigidiyor ve n11'den satın alanlar da var. Tercihinize kalmış.Oneriniz var mi?
Arkadaşım aynı görevi görse ben burada dil dökmez, "OEM KEY ÖNERİRİM." der geçerdim herhalde.O kadar para vermeye değmez keylerde aynı görevi görüyor