Öneri Forza horizon 4 arkadaş ile oynama.

CarryBoss

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
22
Selamün aleyküm arkadaşlar şimdi dün arkadaşlar beraber steamden forza horizon 4 ultimate aldık arkadaş bana xbox tan invate atıyo kabul ediyorum ama beraber oynayamıyoruz. Hiçbirşey olmuyor bunun sebebbını bılen varmı oyunun görevlerini yaptık sonbahar a kadar.

Oynadığınız platformlar aynı mı?

kanka steamden atılmıyor oyun xboxa bağlı win g ye basınca xbox çıkyıor karşına ordan atılıyor invate
Belki de şu an yapılmıyor olabilir bilmiyorum. Youtube'dan araştırmanızı öneririm.

Konuyu hortlatıyorum ama aynı sorun bende de var. Youtubedekileri yaptık ama oynayamıyoruz nasıl beraber oynanıyor bu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Boşuna yeni konu açmak istemedim

Steamden de alsan hesabını xboxa bağlamak zorundasın oyuna gir oyunu başlat menüsünden hesabından çıkış yapıp tekrar gir muhtemelen olucaktır çözümünü 1 gün uğraşıp bulmuştum (normal xboxtan çıkıp girmiceksiniz oyun içinden olması lazım)

Oyunun başında mısınız ?

Bir sabredin online açılsın görev yapmaya devam edin

Steamden de alsan hesabını xboxa bağlamak zorundasın oyuna gir oyunu başlat menüsünden hesabından çıkış yapıp tekrar gir muhtemelen olucaktır çözümünü 1 gün uğraşıp bulmuştum (normal xboxtan çıkıp girmiceksiniz oyun içinden olması lazım)
Steamden oyuna giriyorum arka planda xbox açık ve windows G ye basıp xbox game barı açıyorum. Ordan arkadaşımı davet ediyorum katılıyor ama oyunda aynı olmuyoruz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyunun başında mısınız ?

Bir sabredin online açılsın görev yapmaya devam edin
Normal görevleri yapmadım battle royale girdim 30 40 seviye oldum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,521
Üyeler
192,738
Son üye