Huawei cihazlar alınır mı

Öyle değil. Onları Huawei nin mağaza uygulamasından indiriyorsunuz. Ücretli mi bedava mı bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yenilenmiş almayın. Hangi parçaları neyle değişti kim bilir belki de içinde çakma batarya var bilemezsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Assistive
Etiketlediğin için teşekkür ederim. Realme 7 alabilirsiniz, arasında çok fazla performans farkı yok. Huawei P40 Lite'da Google bulunmuyor.

Arkadaşlar herkese hayırlı günler, 1-2 aya kadar 3000 TL bandında telefon almak istiyorum, samsung redmi ve huawei arasındayım. huawei p smart 2021 ya da p40 lite düşünüyorum , samsung a51 ya da redmi note 10 . üçü dördü arasında takılı kaldım. çok oyun oynayan biri değilim, günlük işlerde takılma donma olmasın istiyorum. sizce hangisini tercih etmeliyim ya da bu telefonlar dışında önerdikleriniz var mı?
p30 lite ve üstü alınır p20 lite yurtdışı telefonum var çok sıkıntılı sunroof gibi üstü açıldı.

ben almam
en son çinde türk karşıtı şeyler fenan yaptığı ortay çıktığından beri tercih etmiyoprum artık
Xiaomi türkiyeye Fabrika açtı ama Huawei mi yaptı çin mi

Xiaomi türkiyeye Fabrika açtı ama Huawei mi yaptı çin mi
Xiaomi bitik marka 1 ay önce kardeşim aldı redmi note 8 cebinde unutmul üstüne unutmuş ve oturmuş kasası yamuk simetri hastası bide kullanamadı iade ettik çok dandik.

Xiaomi bitik marka 1 ay önce kardeşim aldı redmi note 8 cebinde unutmul üstüne unutmuş ve oturmuş kasası yamuk simetri hastası bide kullanamadı iade ettik çok dandik.
Ben Zaten samsung cuyum knk hiç xiaomi kullanmadım.

Arkadaşlar herkese hayırlı günler, 1-2 aya kadar 3000 TL bandında telefon almak istiyorum, samsung redmi ve huawei arasındayım. huawei p smart 2021 ya da p40 lite düşünüyorum , samsung a51 ya da redmi note 10 . üçü dördü arasında takılı kaldım. çok oyun oynayan biri değilim, günlük işlerde takılma donma olmasın istiyorum. sizce hangisini tercih etmeliyim ya da bu telefonlar dışında önerdikleriniz var mı?
SAR değeri senin için önemli mi

ben almazdım

Geri