Yazililar olacak galiba

Ayn eger iktidarda kalmak istiyorlarsa bazı konularda bizle aynı dusunmeliler çünkü 7 milyon seçmen hiçte az degil
Aynı düşünmek mi?
Şu an 1 dk'de aklıma gelenler

Birde yazılılardan biz oraya nasıl geldik???

Sizce yazılı olacak mıyız ? (Lise)
Bence olur çünkü Cuma gunu 56 k vaka var iken pazar günü yasak vardı 50 k oldu yani -6k vaka düştü ramazandada yasaklar getirirler bence böylece vakalar 15-20 k seviyelerine Duser diye tahmin ediyorum sizce yaparlar mı fikirleriniz nedir ?
covidden karantinada olduğum için olursa birde 1. sınavları olucam o yüzden dua ediyorum olmasın diye zaten gitmeyi de pek istemem daha yeni covidden yakınımı kaybetmişken başkasına yanı acıyı yaşatırsam vicdan azabı çekerim

Kesin yaparlar yazılıları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesin yaparlar yazılıları

covidden karantinada olduğum için olursa birde 1. sınavları olucam o yüzden dua ediyorum olmasın diye zaten gitmeyi de pek istemem daha yeni covidden yakınımı kaybetmişken başkasına yanı acıyı yaşatırsam vicdan azabı çekerim
Başın sağolsun usta Allah gani gani rahmet eylesin

Bağınız sağolsun hocam.

Sizce yazılı olacak mıyız ? (Lise)
Bence olur çünkü Cuma gunu 56 k vaka var iken pazar günü yasak vardı 50 k oldu yani -6k vaka düştü ramazandada yasaklar getirirler bence böylece vakalar 15-20 k seviyelerine Duser diye tahmin ediyorum sizce yaparlar mı fikirleriniz nedir ?
Ramazan bitimine kadarr okullar kapatılıp bittikten sonra tekrar açılır diye düşünüyorum yani ramazandan sonra sınavlar olur.

Geri