Bu site güvenilir midir?

Reaksiyon skoru
168
Bu site güvenilirmidir sizce şuanda olduğum yerde bu siteden sipariş verebiliyorum. Baktım fiyatlar çok ucuz. Yoksa böyle sitelerin güvenilir olup olmadığını nerden bulabilirim?

Bu site güvenilirmidir sizce şuanda olduğum yerde bu siteden sipariş verebiliyorum. Baktım fiyatlar çok ucuz. Yoksa böyle sitelerin güvenilir olup olmadığını nerden bulabilirim?
dolandırıcı gibi geldi bana

türk bi site değil galiba
Değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostlar böyle yabancı sitelerin de içinde bulunduğu, hangi sitelerin güvenli olup hangilerin güvenli olmadığını gösteren bi site varmı? ( Alıcam şimdi şu fiyatlara bak 369euro 5600 xt 8 gb param boşuna gitmesin)

Son düzenleme:
o fiyata alsan gümrükten geçerken vergilerle daha pahalıya gelebilir. Hem de yabancı bilinmeyen bir site. Ben olsam riske atmazdım

o fiyata alsan gümrükten geçerken vergilerle daha pahalıya gelebilir. Hem de yabancı bilinmeyen bir site. Ben olsam riske atmazdım
Şuan karadağdayım boşnakça grafik kartı fiyatları yazdım başta çıkan sitelerde bu site var şuan kaldığım yere sipariş verebiliyorum ekran kartının kutusunu açtıktan sonra bi sıkıntı olmuyordu galiba gelişte benmi yanlış biliyorum. ( Sadece siteye güvenemiyorum)

Kendi mağazalarıda Karadağ da benim olduğum şehirden biraz uzakta başka bir ilçesinde. Sizce alınır mı? Avaloton LTD yazınca çıkıyor. Fiyatlar çok ucuz değilmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,897
Üyeler
186,961
Son üye
aslanhuseyin
Geri