Türkiye’den Poco X3 Pro vs Batum’dan Poco F2 PRO

ELDRITCH

80+
Reaksiyon skoru
16
F2 pro kaçak imei kaydı olacak güvenilir yerde yaptıracağım sizce hangisini almalıyım?

Türkiye içi poco X3 derim ben. Öbür türlü garanti sıkıntısı falan olabilir, kapanabilir sonuçta kaçak.

F2 pro kaçak imei kaydı olacak güvenilir yerde yaptıracağım sizce hangisini almalıyım?
8 aydır kaçak redmi 9 pro kullanıyorum bi sıkıntı yok. Güvenilir yerden kaçak almakta sıkıntı yok

Kızgın atmayın aynı şekil ps5 olsa muhteşem atarsınız empati kurun

8 aydır kaçak redmi 9 pro kullanıyorum bi sıkıntı yok. Güvenilir yerden kaçak almakta sıkıntı yok

Kızgın atmayın aynı şekil ps5 olsa muhteşem atarsınız empati kurun
Batum’dan 3200TL ye geliyor.Sence ne yapmalıyım ilerde custom rom vs. Yapabilirim ya da format atabilirim sonradan kayıtlarda siliniyormuş.😩

Aslında benim 6000TL bütçem var ailemden destek falan alabilirsem az daha arttırabilirim 6500 civarı.Ben YouTube ve Netflix I çok sık kullanıyorum o yüzden tablet artı telefon almak istiyorum tablet aklımda 2200TL ye Matepad 10.4 var kalan para ile de telefon alacağım ne önerirsiniz tabletin modeli de değiştirebilirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Türkiye Realme 7 alın derim.
Mediatek düşünmüyorum.

Aslında benim 6000TL bütçem var ailemden destek falan alabilirsem az daha arttırabilirim 6500 civarı.Ben YouTube ve Netflix I çok sık kullanıyorum o yüzden tablet artı telefon almak istiyorum tablet aklımda 2200TL ye Matepad 10.4 var kalan para ile de telefon alacağım ne önerirsiniz tabletin modeli de değiştirebilirim.

Mediatek düşünmüyorum.
Sıcaklık ve batarya değerleri Xiaomi Poco X3 ile eş değer sayılır. Xiaomi Poco X3 yazılımından dolayı tavsiye etmiyorum.

Sıcaklık ve batarya değerleri Xiaomi Poco X3 ile eş değer sayılır. Xiaomi Poco X3 yazılımından dolayı tavsiye etmiyorum.
Sayılır değil direk aynı aradaki fark işlemci.Yazılım kötü tamam ama en azından Snapdragon olsun.

Sayılır değil direk aynı aradaki fark işlemci.Yazılım kötü tamam ama en azından Snapdragon olsun.
Sırf işlemci Snapdragon diye yazılımından vazgeçiyorsanız siz bilirsiniz.

İlla Snapdragon alacağım derseniz bütçenizi artırıp Realme 7 Pro, Samsung Galaxy M51, Oppo Reno 4 gibi modellere yönelim derim.

Sırf işlemci Snapdragon diye yazılımından vazgeçiyorsanız siz bilirsiniz.

İlla Snapdragon alacağım derseniz bütçenizi artırıp Realme 7 Pro, Samsung Galaxy M51, Oppo Reno 4 gibi modellere yönelim derim.
Mediatek ler zamanla performansı düşüyor ondan dolayı mediatek düşünmüyorum ki en kötü custom rom atarım.

Mediatek ler zamanla performansı düşüyor ondan dolayı mediatek düşünmüyorum ki en kötü custom rom atarım.
Yinede sağolun ben bir bakayım.

Yinede sağolun ben bir bakayım.
Bunun hiçbir kanıtı yok. Çoğunlukla eski bir MediaTek işlemci kullanmış kişilerin söylemleri oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,708
Üyeler
192,774
Son üye
Xiaon
Geri