Neden herkes kızgın atıyor?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ya toxic olduklarını dile getirmeye çalışıyorlar ya da komik olduklarını sanıyorlar. Başka bir açıklaması yok.

Ne desem anlamıcak iyi forumlar

Yanlış bilgi verilmişse sadece o mesaja kızgın atılar , gidipte yazdığı tüm mesajlara atılmaz.
Hocam bende şimdi farkettim. Ama gerçekten çok yanlış. Çocuklar yapar bunu.

Son düzenleme:
Atsınlar canım nolucak? Sanki her kızgın atıldığında biri yanınıza gelip tükürüyor. Muhteşem gelince de gökten para yağıyor herhalde. Yahu şunlar emoji ya boşverin geçin. Spam gibi sürekli atıyorlarsa raporlayın geçin tartışmaya bile gerek yok

Ya toxic olduklarını dile getirmeye çalışıyorlar ya da komik olduklarını sanıyorlar. Başka bir açıklaması yok.
Bidaha böyle birşeyle karşılaşmak istemiyorum neden kızgın atarsın ki hiçbir neden yokken

Kızgınlarıda geri çekicem ve karşı tarafı engellicem iyi forumlar

Kızgınlarıda geri çekicem ve karşı tarafı engellicem iyi forumlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim mesajım yok muydu orda?
Bilmiyorum @baid isimli arkadaşın profile girdim bana kızgın attığı için canıma tak etti (başka kişilerde yapıyordu sürekli) bende kızgın attım.Rahatsız ediyor çünkü,bir konuya mesaj yazıyorum geri yanıt geldiğini sanıp açıyorum bakıyorum biri kızgın atmış yine tüm mesajlarıma.

Bidaha böyle birşeyle karşılaşmak istemiyorum neden kızgın atarsın ki hiçbir neden yokken
Üye profili üzerinde "Yoksay" butonu var. Basarsan ondan gelecek olan profil mesajları, reaksiyon vb... hiçbir şeyi göremezsin.

Üye profili üzerinde "Yoksay" butonu var. Basarsan ondan gelecek olan profil mesajları, reaksiyon vb... hiçbir şeyi göremezsin.
Yaptım keşke başta yapsaydım boşuna yordum kendimi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri