Selman Karaa
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 8,261
Hocam bende şimdi farkettim. Ama gerçekten çok yanlış. Çocuklar yapar bunu.Yanlış bilgi verilmişse sadece o mesaja kızgın atılar , gidipte yazdığı tüm mesajlara atılmaz.
Bidaha böyle birşeyle karşılaşmak istemiyorum neden kızgın atarsın ki hiçbir neden yokkenYa toxic olduklarını dile getirmeye çalışıyorlar ya da komik olduklarını sanıyorlar. Başka bir açıklaması yok.
Bilmiyorum @baid isimli arkadaşın profile girdim bana kızgın attığı için canıma tak etti (başka kişilerde yapıyordu sürekli) bende kızgın attım.Rahatsız ediyor çünkü,bir konuya mesaj yazıyorum geri yanıt geldiğini sanıp açıyorum bakıyorum biri kızgın atmış yine tüm mesajlarıma.Kızgınlarıda geri çekicem ve karşı tarafı engellicem iyi forumlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benim mesajım yok muydu orda?
Üye profili üzerinde "Yoksay" butonu var. Basarsan ondan gelecek olan profil mesajları, reaksiyon vb... hiçbir şeyi göremezsin.Bidaha böyle birşeyle karşılaşmak istemiyorum neden kızgın atarsın ki hiçbir neden yokken
Yaptım keşke başta yapsaydım boşuna yordum kendimiÜye profili üzerinde "Yoksay" butonu var. Basarsan ondan gelecek olan profil mesajları, reaksiyon vb... hiçbir şeyi göremezsin.
Ben direkt yoksayıyorum öyle birisi yaparsa.Yaptım keşke başta yapsaydım boşuna yordum kendimi