Neler Yeni

Rampage Comfort vs Rampage RM-K19 Raging Plus

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
Comfort.

T.P.G.

80+ Titanium
3 kişiden en az 1'i sorunlu olduğunu söylüyor memnun kalmadığını söylüyor kendi hataları da değil ayrıca. Bence okuduğunu anlayamıyorsun sırf kendin aldın diye öve öve bitiremiyorsun ya kendin de pişmansın başkalarının da parası boşa gitsin istiyorsun yada kör olmuşsun öve öve bitiremiyorsun
3 kişiden biri mi? Kendin inandın mı bunu yazarken?

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
3 kişiden en az 1'i sorunlu olduğunu söylüyor memnun kalmadığını söylüyor kendi hataları da değil ayrıca. Bence okuduğunu anlayamıyorsun sırf kendin aldın diye öve öve bitiremiyorsun ya kendin de pişmansın başkalarının da parası boşa gitsin istiyorsun yada kör olmuşsun öve öve bitiremiyorsun
Dostum şu an attığın mesajlar yanlış bilgilendirme kaynıyor. Rampage Comfort RW-9 modeline baktığımız zaman neredeyse sorun yaşanmayan bir kulaklık, lakin elbette her üründe olduğu gibi bunda da sorun yaşayanlar bulunmaktadır. Evet Rampage'in kasa, PSU gibi ürünleri kötü ama onun dışında çevre birimlerinde iyi iş çıkarıyorlar, genel olarak. Ben sana güzelce anlatmaya çalıştım, anlayıp anlamaması sana kalmış. Anlarsan ne ala, anlamaz isen sabah sabah, ramazan ramazan milletin kafasını bozma.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Dostum şu an attığın mesajlar yanlış bilgilendirme kaynıyor. Rampage Comfort RW-9 modeline baktığımız zaman neredeyse sorun yaşanmayan bir kulaklık, lakin elbette her üründe olduğu gibi bunda da sorun yaşayanlar bulunmaktadır. Evet Rampage'in kasa, PSU gibi ürünleri kötü ama onun dışında çevre birimlerinde iyi iş çıkarıyorlar, genel olarak. Ben sana güzelce anlatmaya çalıştım, anlayıp anlamaması sana kalmış. Anlarsan ne ala, anlamaz isen sabah sabah, ramazan ramazan milletin kafasını bozma.
rampage ürün kullandığımdan biliyorum kötü knk

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,959
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Rampage Alpha X baktınız mı?

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Ancak siz burada ürün olarak değil marka olarak yargılıyorsunuz. En basitinden ASUS güzel bir markadır ama TUF 5700XT mesela çok sorunlu bir modeldir. Marka değil model olarak bakmanız lazım olaya.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Senin kullandığın ürün kötü diye hepsi kötü olacak diye bir şey yok. Buradan anlıyoruz ki senin için yanmış diye, komple tüm markayı kötü sanıyorsun. Bu yaptığın yanlıştır, yapma gerek yok. Onun dışında ben 3 yıldır Rampage SN-RW1 modelini kullanıyorum ve ne garanti de sorun yaşadım ne de kulaklıkta sorun yaşadım. Kısaca yaptığın yorumlarda haksızsın. Umarım yanlışını farketmişsindir ve bizde sana yardımcı olabilmişizdir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,178
Üyeler
169,683
Son üye
hyperFREAK47
Top Bottom