İnternet Hızı

Reaksiyon skoru
38
Gündelik kullanım ve oyun oynamak için için 24 mpbs internet yeterlimidir ? 35 mpbs ye gerek varmı ?

Oyun oynamak için fazlası ile yeterlidir.
Ama oynayacağın oyunu yüklemek için, her zaman daha yüksek hız iyidir.
Eğer tarifeler arasında çok fark yok ise, hızı yüksek olan paket idealdir.

Oyun oynamak için fazlası ile yeterlidir.
Ama oynayacağın oyunu yüklemek için, her zaman daha yüksek hız iyidir.
Eğer tarifeler arasında çok fark yok ise, hızı yüksek olan paket idealdir.
35 mbps ile 24 arasında çok bi fark varmı? 24 mbps ile 1 oyun 1 saatte indiriliyorsa 35 mbps ile ne kadar sürer

Orada belirtilen hızları büyük ihtimalle tam almayacaksın zaten.
25 mbps'e kadar diyorlar, test yaptığın zaman 18 Mbps çıkıyor.

Bu tarz sitelerden hesaplayabilirsin.
10 GB için;
24 Mbit 1 saat
35 Mbit 40 dk. diyor

Ama yukarıda da dediğim gibi, kullanırken sabit 24 veya 35 almazsın.

Ben Turkcell Superonline kullanıyorum. Fiber altyapım olmasından dolayı bana vaadedilen 24mbps değerini tam olarak alabiliyorum. 24mbps saniyede 3 megabyte veri indirebilirken 35mbps ise 4.375 megabyte veri indirebiliyor. 24mbps ile 35GB'ı yaklaşık 3.30 saatte indirdim. Eğer 35mbps olsaydı yaklaşık 2.30 saatte inecekti. Paketler arası fiyat farkı az ise 35mbps alman mantıklı olacaktır. 24mbps'lik paketimin Speedtest sonuçları altta. İyi forumlar :)
1585310529419.webp

Ben Turkcell Superonline kullanıyorum. Fiber altyapım olmasından dolayı bana vaadedilen 24mbps değerini tam olarak alabiliyorum. 24mbps saniyede 3 megabyte veri indirebilirken 35mbps ise 4.375 megabyte veri indirebiliyor. 24mbps ile 35GB'ı yaklaşık 3.30 saatte indirdim. Eğer 35mbps olsaydı yaklaşık 2.30 saatte inecekti. Paketler arası fiyat farkı az ise 35mbps alman mantıklı olacaktır. 24mbps'lik paketimin Speedtest sonuçları altta. İyi forumlar :)
Alıntıyı görüntüle
Ama internet Türk Telekom fiber sabit olurmu yoksa düşükmü olur

Orada belirtilen hızları büyük ihtimalle tam almayacaksın zaten.
25 mbps'e kadar diyorlar, test yaptığın zaman 18 Mbps çıkıyor.

Bu tarz sitelerden hesaplayabilirsin.
10 GB için;
24 Mbit 1 saat
35 Mbit 40 dk. diyor

Ama yukarıda da dediğim gibi, kullanırken sabit 24 veya 35 almazsın.
Peki türk telekomda 100 mbps ye kadar internet bana kaç gelir fiyatı aşırı uygun değermi ?

Geri