nihat.crv
80+
- Reaksiyon skoru
- 214
onları kullanıyorum zaten sadece demek istediğim RGB lerin senkron çalışması için bu program var ama nasıl kurulacağını anlamadım çünkü setupunu bulamadımAura Sync ve Aura Creator yazılımlarını şuradan indirebilirsin;
![]()
ASUS Aura: Campaigns
Personalize your gaming rig with Aura RGB lighting and synchronize effects with a vast portfolio of Aura Sync capable gear.www.asus.com
Orada indirme butonu var. Ona bastığında setup inmeye başlamıyor mu?onları kullanıyorum zaten sadece demek istediğim RGB lerin senkron çalışması için bu program var ama nasıl kurulacağını anlamadım çünkü setupunu bulamadım
Github'da releases kısmında da source code var.Alıntıyı görüntüle
Bunlar çıkıyor hangisine tıklayacağım
Alıntıyı görüntüle
Bunlar çıkıyor hangisine tıklayacağım
evet linki de bu https://github.com/AndrewBabbitt97/AuraConnect/releasesSen geliştiriciler için verilen source kodunu indirmişsin, Github'dan mı indirdin?
Dostum bu tür yazılımları üreticinin kendi sitesinden, en güncel sürümleriyle indirmek sana da mantıklı gelmiyor mu? Benim attığım linkten niye indirmiyorsun?Benim Hatam kusura bakma dosya bu
Dostum bu tür yazılımları üreticinin kendi sitesinden, en güncel sürümleriyle indirmek sana da mantıklı gelmiyor mu? Benim attığım linkten niye indirmiyorsun?
benim bilmediğim bunu nasıl kuracağımı bilmiyorumDostum bu tür yazılımları üreticinin kendi sitesinden, en güncel sürümleriyle indirmek sana da mantıklı gelmiyor mu? Benim attığım linkten niye indirmiyorsun?
Senin Razer ekipmanlarında Aura Sync desteği olduğundan emin misin?benim bilmediğim bunu nasıl kuracağımı bilmiyorum
Ben de göremiyorum.ben burada sadece setup göremiyorum yani nasıl kuracağım bu uygulamayı
kanka şimdi ben sana şöyle anlatayım razer ve asus birbirinden ayrı yazılımlar ya bunlar birbirini desteklemiyor bu uygulama sayesinde razer synapse yazılımda asusun parçalarını kontrol edebiliyoruzSenin Razer ekipmanlarında Aura Sync desteği olduğundan emin misin?
Ben de göremiyorum.
Anladım. Peki senin buradan indirmeye çalıştığın program ile sende halihazırda kurulu olan program arasında ne fark var?kanka şimdi ben sana şöyle anlatayım razer ve asus birbirinden ayrı yazılımlar ya bunlar birbirini desteklemiyor bu uygulama sayesinde razer synapse yazılımda asusun parçalarını kontrol edebiliyoruz