Bu programı nasıl kurabilirim ?

nihat.crv

80+
Reaksiyon skoru
214
Bu yazılım ASUS Aura ile Razer Chroma yazılımını senkronize çalıştırmaya yarıyor ama nasıl kuracağımı bilmiyorum yardım edin lütfen .

Aura Sync ve Aura Creator yazılımlarını şuradan indirebilirsin;

Aura Sync ve Aura Creator yazılımlarını şuradan indirebilirsin;
onları kullanıyorum zaten sadece demek istediğim RGB lerin senkron çalışması için bu program var ama nasıl kurulacağını anlamadım çünkü setupunu bulamadım

onları kullanıyorum zaten sadece demek istediğim RGB lerin senkron çalışması için bu program var ama nasıl kurulacağını anlamadım çünkü setupunu bulamadım
Orada indirme butonu var. Ona bastığında setup inmeye başlamıyor mu?

1618470678855.png

Bunlar çıkıyor hangisine tıklayacağım

Benim Hatam kusura bakma dosya bu
Dostum bu tür yazılımları üreticinin kendi sitesinden, en güncel sürümleriyle indirmek sana da mantıklı gelmiyor mu? Benim attığım linkten niye indirmiyorsun?

Dostum bu tür yazılımları üreticinin kendi sitesinden, en güncel sürümleriyle indirmek sana da mantıklı gelmiyor mu? Benim attığım linkten niye indirmiyorsun?
:) kanka yok işte destek vermiyor razer msi var gigabyte var hatta icue var ama asus aura ya official destek vermediği için farklı bir yazılım kullanıyorum nasıl kurabilirim ? Kanka senin attığın yazılım bende var zaten ama o sadece aura yazılımnı kontrol ediyor ben razer ekipmanlarımla senkron çalışması için bu yazılımı attım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

benim bilmediğim bunu nasıl kuracağımı bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1618471335165.png

ben burada sadece setup göremiyorum yani nasıl kuracağım bu uygulamayı

Ekler

• 1618471325583.png
    1618471325583.png
    16.9 KB · Hit: 71
Senin Razer ekipmanlarında Aura Sync desteği olduğundan emin misin?

Ben de göremiyorum.
kanka şimdi ben sana şöyle anlatayım razer ve asus birbirinden ayrı yazılımlar ya bunlar birbirini desteklemiyor bu uygulama sayesinde razer synapse yazılımda asusun parçalarını kontrol edebiliyoruz

kanka şimdi ben sana şöyle anlatayım razer ve asus birbirinden ayrı yazılımlar ya bunlar birbirini desteklemiyor bu uygulama sayesinde razer synapse yazılımda asusun parçalarını kontrol edebiliyoruz
Anladım. Peki senin buradan indirmeye çalıştığın program ile sende halihazırda kurulu olan program arasında ne fark var?

Geri