Bu programı nasıl kurabilirim ?

Senin Razer ekipmanlarında Aura Sync desteği olduğundan emin misin?

Ben de göremiyorum.
attığım videodaki adamda böyle çıkmış misal
1618471879515.png

Anladım. Peki senin buradan indirmeye çalıştığın program ile sende halihazırda kurulu olan program arasında ne fark var?
senkron çalışmasını istiyorum mesela kırmızı yaptığımda bütün ekipmanlar parçalar falan kırmızı olsun yada ben mesela oyunlarda bir patlama olduğunda her yer sarı olsun falan diye ayarlayabiliyorum razer synapse üzerinden bütün ekipmanlar senkron çalışsın diye

senkron çalışmasını istiyorum mesela kırmızı yaptığımda bütün ekipmanlar parçalar falan kırmızı olsun yada ben mesela oyunlarda bir patlama olduğunda her yer sarı olsun falan diye ayarlayabiliyorum razer synapse üzerinden bütün ekipmanlar senkron çalışsın diye
Yok onu anladım zaten de ikisinin adı aynı.
Tamam işte bunun sendeki kurulu olan yazılımla farkı ne? İkisinin de adı aynı.

Sizde kurulu olan program(benim Asus'un kendi sitesinden indirin dediğim program) ile bu indirmeye çalıştığınız programın adı aynı.
aura connect benim indirmeye çalıştığım program

Sizde kurulu olan program(benim Asus'un kendi sitesinden indirin dediğim program) ile bu indirmeye çalıştığınız programın adı aynı.
Yok pardon, şimdi baktım da yanlış hatırlamışım kusura bakma.
Sen RAR'ı biraz daha kurcala veya bununla ilgili Youtube içeriklerine bak. Oradan işine yarayacak bir şeyler bulursun.

Yok pardon, şimdi baktım da yanlış hatırlamışım kusura bakma.
Sen RAR'ı biraz daha kurcala veya bununla ilgili Youtube içeriklerine bak. Oradan işine yarayacak bir şeyler bulursun.
araştırdım da ben sna dosyanın içini atayım ama setup yok yani setupsız bir kurulum flan mı yani öyle bir şey var mı izlediğim adamın pc sinde böyle çıkmış yazılım
1618472639228.png

araştırdım da ben sna dosyanın içini atayım ama setup yok yani setupsız bir kurulum flan mı yani öyle bir şey var mı izlediğim adamın pc sinde böyle çıkmış yazılım
Bence de Setup veya Exe çıkması lazım. Aksi taktirde kurulum nasıl olacak yani?
O videoda izlediğin adam link vermiş mi?

Ben de indirip baktım şimdi ama bir şey bulamadım. İlginç.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Platen bir şey fark ettim adamda setup var
Ha tamam, o olur herhalde.

bende yok nasıl olabilir böyle ?

1618473192528.png

adamda var bende yok
1618473225116.png

Ben de indirip baktım şimdi ama bir şey bulamadım. İlginç.

Ha tamam, o olur herhalde.
tamam da bende yok ?

Geri