Tamam işte bunun sendeki kurulu olan yazılımla farkı ne? İkisinin de adı aynı.attığım videodaki adamda böyle çıkmış misal
senkron çalışmasını istiyorum mesela kırmızı yaptığımda bütün ekipmanlar parçalar falan kırmızı olsun yada ben mesela oyunlarda bir patlama olduğunda her yer sarı olsun falan diye ayarlayabiliyorum razer synapse üzerinden bütün ekipmanlar senkron çalışsın diyeAnladım. Peki senin buradan indirmeye çalıştığın program ile sende halihazırda kurulu olan program arasında ne fark var?
Yok onu anladım zaten de ikisinin adı aynı.senkron çalışmasını istiyorum mesela kırmızı yaptığımda bütün ekipmanlar parçalar falan kırmızı olsun yada ben mesela oyunlarda bir patlama olduğunda her yer sarı olsun falan diye ayarlayabiliyorum razer synapse üzerinden bütün ekipmanlar senkron çalışsın diye
Tamam işte bunun sendeki kurulu olan yazılımla farkı ne? İkisinin de adı aynı.
anlayamadım ?Yok onu anladım zaten de ikisinin adı aynı.
ikiside aynı derken bende kurulu olan bi armoury crate ve syanpse 3 varYok onu anladım zaten de ikisinin adı aynı.
Sizde kurulu olan program(benim Asus'un kendi sitesinden indirin dediğim program) ile bu indirmeye çalıştığınız programın adı aynı.anlayamadım ?
Yok pardon, şimdi baktım da yanlış hatırlamışım kusura bakma.Sizde kurulu olan program(benim Asus'un kendi sitesinden indirin dediğim program) ile bu indirmeye çalıştığınız programın adı aynı.
araştırdım da ben sna dosyanın içini atayım ama setup yok yani setupsız bir kurulum flan mı yani öyle bir şey var mı izlediğim adamın pc sinde böyle çıkmış yazılımYok pardon, şimdi baktım da yanlış hatırlamışım kusura bakma.
Sen RAR'ı biraz daha kurcala veya bununla ilgili Youtube içeriklerine bak. Oradan işine yarayacak bir şeyler bulursun.
Bence de Setup veya Exe çıkması lazım. Aksi taktirde kurulum nasıl olacak yani?araştırdım da ben sna dosyanın içini atayım ama setup yok yani setupsız bir kurulum flan mı yani öyle bir şey var mı izlediğim adamın pc sinde böyle çıkmış yazılım
evet işte github link :/ bu https://github.com/AndrewBabbitt97/AuraConnect/releases/tag/1.1.0Bence de Setup veya Exe çıkması lazım. Aksi taktirde kurulum nasıl olacak yani?
O videoda izlediğin adam link vermiş mi?
Ben de indirip baktım şimdi ama bir şey bulamadım. İlginç.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet işte github link :/ bu https://github.com/AndrewBabbitt97/AuraConnect/releases/tag/1.1.0
Ha tamam, o olur herhalde.@Platen bir şey fark ettim adamda setup var
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
evet işte github link :/ bu https://github.com/AndrewBabbitt97/AuraConnect/releases/tag/1.1.0
@Platen bir şey fark ettim adamda setup varAlıntıyı görüntüle
tamam da bende yok ?Ben de indirip baktım şimdi ama bir şey bulamadım. İlginç.
Ha tamam, o olur herhalde.