Stok ayarlarda mı kazıyor ?Normal şartlar altında minimum 12 mh alması lazım rx 570 4GB ile .(RVN)rx570 ile arkadaşım rvn kaziyo gunluk 5 raven geliyor 10 raven olunca otomatik binance atiyor ravenları
9.5 mhs alıyor
Stok ayarlarda mı kazıyor ?Normal şartlar altında minimum 12 mh alması lazım rx 570 4GB ile .(RVN)rx570 ile arkadaşım rvn kaziyo gunluk 5 raven geliyor 10 raven olunca otomatik binance atiyor ravenları
9.5 mhs alıyor
aynen hocam stok ayarlarStok ayarlarda mı kazıyor ?Normal şartlar altında minimum 12 mh alması lazım rx 570 4GB ile .(RVN)
siz yinede rvn kazın diger coinlere bulaşmamanızı tavsiye ederim ytdhttps://2cryptocalc.com/gpu/24h/570/1 ben burdan baktım 1 tane rx570 ile en karlısı MOAC diye bir coin
Pek sağlıklı görünmüyor mh değerleri.aynen hocam stok ayarlar
hocam konuşurum bugun arkadaşlaPek sağlıklı görünmüyor mh değerleri.
Uv+oc yapıp 13mh'a kadar yolu var .
Benim kafam karıştı şimdi 2 tane kartla rvn kazıcam ve 13 mh/s overclock la beraber bana aylık gelirisi ne olurhocam konuşurum bugun arkadaşla
hocam peki 1050ti var bende güc girissiz modeli bu kart uv yapma veya oc yapma şansımız varmıPek sağlıklı görünmüyor mh değerleri.
Uv+oc yapıp 13mh'a kadar yolu var .
Yaparsın diye düşünüyorum.hocam peki 1050ti var bende güc girissiz modeli bu kart uv yapma veya oc yapma şansımız varmı
evet hocamYaparsın diye düşünüyorum.
Kazım için mi soruyorsun?
Kazsan bile getirisi çok düşük oluyor ben tek Rx570 8gb ile 100 lira 2 haftada kazıyor am elektrik parasında var onun yerine bir tane 5700 xt 8gb al 55 mh veriyor bende 170 mhlik sistem varBen ethereum kazmak istiyorum 2 tane kartla rx 570 4gb la yani aylık ne gelirisi olur ve kaç mh/s alırım 2 kartla ve 12 lik bir sistem kurarsam toplam kaç psu gerekir
belli olmaz hocam bişey diyemicemBenim kafam karıştı şimdi 2 tane kartla rvn kazıcam ve 13 mh/s overclock la beraber bana aylık gelirisi ne olur
Bende Zotac 1050ti var 2 tane olacak şekilde ve 6.5mhx2 den 13 mh kazıyorum RVN.evet hocam
peki bilen arkadaş varsa rvn kasarsam 2 tane rx 570 4gb ile bana aylık şuanki dolar kurumla kaç dolar olur 13 mh/s ilebelli olmaz hocam bişey diyemicem
hocam benim degerler ise 6.0 mh/s sicaklik ise 82 derece üstüne cıkmıyorBende Zotac 1050ti var 2 tane olacak şekilde ve 6.5mhx2 den 13 mh kazıyorum RVN.
Kartın oc ve soğutma performansını bilmiyorum tam olarak ama değerleri bu şekilde örnek vermiş olayım.
hocam 150 raven fln edebilir ytdpeki bilen arkadaş varsa rvn kasarsam 2 tane rx 570 4gb ile bana aylık şuanki dolar kurumla kaç dolar olur 13 mh/s ile