Hepsinden 20(Türkçe+Matematik+Sosyal+Fen+İng.)+ tekrar.Peki tekrar önce mı sonra mı tekrar?Test çöz, günde 100 yeter duruma göre arttırılabilir.
Türkçe ve Matematik ağırlık ver, diğer derslerden az çöz.Hepsinden 20(Türkçe+Matematik+Sosyal+Fen+İng.)+ tekrar.Peki tekrar önce mı sonra mı tekrar?
Türk ve mat 50 diğerleri 25 nasıl?Türkçe ve Matematik ağırlık ver, diğer derslerden az çöz.
Yeterli.Türk ve mat 50 diğerleri 25 nasıl?
Hocam özelden attığım mesaja cevap verir misiniz? Kaç gün oldu.LGS mi? LGS ise yardımcı olabiliririm veya pybs
Öncelikle bende 2 kere üniversite sınavına girdim güzel kardeşim bu konuda bilinçliyim . her şeyden önemli olan sensin ilk olarak bunun bilincinde ol. Istediğin bölüm ilk senede olacak diye bir kaide de yok bu sebepten dolayı sınav için fazla kasma. bildiklerini yapmaya odaklan ,gereksiz stres bildiklerini de unutmana yol açar. Eğer sınav konularını hallettiysen mutlaka haftada 2 tyt 2 ayt sınavı cöz , bu senin sınava daha hazır olmanı sağlar . Bu denemeler sonucunda eksiklerini gör ve onları tamamlamaya bak.Derslerim iyi.Tekrar mı?Test mı?Yoksa ikisi de mi?
Hangi ölçülerde?
Psikolojimi nasıl düzeltebiliriz?
5.te istenilen puanı geçmiştim ama alamamıştım.6mda istenilen puana az kalmıştı.Bu sene 2.dönem konuları var inşallah alırım.Dostum anladığım kadarıyla ortaokuldasın dersleri tekrar ederek gözün kapalı yaparsın, bebek işi. Çok kolay oluyor bursluluklar. 2 saat süre vardı 1 saatte bitirip vermiştim, 2 yanlış yaptım aldım. Yaparsın kendine güven yeter.