Yardım Bursluluğa nasıl çalışmalıyım.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
17,427
Derslerim iyi.Tekrar mı?Test mı?Yoksa ikisi de mi?
Hangi ölçülerde?
Psikolojimi nasıl düzeltebiliriz?

Test çöz, günde 100 yeter duruma göre arttırılabilir.

Kendine deneme yap hem psikolojik olarak alışırsın hemde bilgini pekiştirsin.

Dostum anladığım kadarıyla ortaokuldasın dersleri tekrar ederek gözün kapalı yaparsın, bebek işi. Çok kolay oluyor bursluluklar. 2 saat süre vardı 1 saatte bitirip vermiştim, 2 yanlış yaptım aldım. Yaparsın kendine güven yeter.

LGS mi? LGS ise yardımcı olabiliririm veya pybs

Derslerim iyi.Tekrar mı?Test mı?Yoksa ikisi de mi?
Hangi ölçülerde?
Psikolojimi nasıl düzeltebiliriz?
Öncelikle bende 2 kere üniversite sınavına girdim güzel kardeşim bu konuda bilinçliyim . her şeyden önemli olan sensin ilk olarak bunun bilincinde ol. Istediğin bölüm ilk senede olacak diye bir kaide de yok bu sebepten dolayı sınav için fazla kasma. bildiklerini yapmaya odaklan ,gereksiz stres bildiklerini de unutmana yol açar. Eğer sınav konularını hallettiysen mutlaka haftada 2 tyt 2 ayt sınavı cöz , bu senin sınava daha hazır olmanı sağlar . Bu denemeler sonucunda eksiklerini gör ve onları tamamlamaya bak.

Dostum anladığım kadarıyla ortaokuldasın dersleri tekrar ederek gözün kapalı yaparsın, bebek işi. Çok kolay oluyor bursluluklar. 2 saat süre vardı 1 saatte bitirip vermiştim, 2 yanlış yaptım aldım. Yaparsın kendine güven yeter.
5.te istenilen puanı geçmiştim ama alamamıştım.6mda istenilen puana az kalmıştı.Bu sene 2.dönem konuları var inşallah alırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,577
Üyeler
189,111
Son üye
Desibel51
Geri