Amazon İspanya'da 2080süper 2.el 3900TL

Gugar61

80+
Reaksiyon skoru
280
Hocam ben yan mahalleden sıfır ürün alırken endişeler yaşıyorum, İspanyadan 2. el almak ne kadar doğru-güvenli olur bilemiyorum.

Bir kaç arkadaşın siparişi iptal olmuştu.
Alırsanız muhtemelen size de böyle olur.
Ayrıca iptal olursa merak etmeyin amazon paranızı geri verecektir

Bir kaç arkadaşın siparişi iptal olmuştu.
Alırsanız muhtemelen size de böyle olur.
Ayrıca iptal olursa merak etmeyin amazon paranızı geri verecektir
Kargoya çıkmadan para kesilmiyor diye biliyorum ben aga

Alınır ben olsaydım alırdım neden alınmasın Mining yapılsa bile onu burada daha fazlaya satarsın.

kullanıcı detaylarında böyle yazıyor ne kadar güvenilir bilemiyorum

"Siparişi veren herkesin ürünü alacağını garanti etmiyoruz."
-google çeviri
Screenshot_14.png

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ve ayrıca en aşağı satırda

"Sipariş vermeden önce lütfen bize e-posta gönderin: ☛ [email protected]"
yazıyor dikkat edin

Ne diyorsunuz arkadaşlar

Bu arada dikkat edin bugün arkadaşla ispanya amazondan 3090 aldık satıcının amazon veya bilindik marka olmadığını farkettik satan kişinin profilinde ise ürünün geleceğini garanti etmiyoruz yazıyordu hemen iptal ettik. Ayrıca scammer ifşa eden sitelerde satıcı mevcuttu.

İkinci el alacam okey birde ispanyadan sorun olursa 1 sene beklerim artık

Bu arada dikkat edin bugün arkadaşla ispanya amazondan 3090 aldık satıcının amazon veya bilindik marka olmadığını farkettik satan kişinin profilinde ise ürünün geleceğini garanti etmiyoruz yazıyordu hemen iptal ettik. Ayrıca scammer ifşa eden sitelerde satıcı mevcuttu.
Bu arada satıcı aynıymış bu satıcı dolandırıcı :D

Bu satıcılar dolandırı, sipariş verdikten sonra siparişi iptal edip amazon üzerinden mail gönderdiler. mailde ödeme ile ilgili bir sıkıntı olduğunu ve bu durumu çözmek için banka havalesi ile ödeme yapmam gerektiğini söylediler. ispanyada bir banka hesap bilgileri verdiler. allahtan bir an gaflete düşüp havale ile parayı göndermemişim. satıcısı amazon olmayan yerlerden alışveriş yaparken dikkat hocam

Bu satıcılar dolandırı, sipariş verdikten sonra siparişi iptal edip amazon üzerinden mail gönderdiler. mailde ödeme ile ilgili bir sıkıntı olduğunu ve bu durumu çözmek için banka havalesi ile ödeme yapmam gerektiğini söylediler. ispanyada bir banka hesap bilgileri verdiler. allahtan bir an gaflete düşüp havale ile parayı göndermemişim. satıcısı amazon olmayan yerlerden alışveriş yaparken dikkat hocam
Evet bende çözdüm olayı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,617
Üyeler
197,723
Son üye
ilkerfurkan
Geri