gamepower warlock compact var 220 TL'yetoplam 300tl içinde hem klavye hem kulaklık önerin klavye mavi swich olursa daha iyi olur 80-90tl civarı kulaklık geri kalanıylada klavye önerin
bakıyorum hemen hatırladığım kadarıyla num kısmı yoktu ama bakayım durgamepower warlock compact var 220 TL'ye
en ucuz mekanik klavyebakıyorum hemen hatırladığım kadarıyla num kısmı yoktu ama bakayım dur![]()
200 TL'ye başka mekanik klavye yokbakıyorum hemen hatırladığım kadarıyla num kısmı yoktu ama bakayım dur![]()
evet bencede öyleen ucuz mekanik klavye
başka bulamazsın o fiyataevet bencede öyle
evet biliyorumbaşka bulamazsın o fiyata
sırf mekanik olduğu için sakın alma o klavyeyi 1 ayda elinde kalırevet biliyorum
bende mekanik olduğu için önerdim mekanik istiyordusırf mekanik olduğu için sakın alma o klavyeyi 1 ayda elinde kalır
evet sorunları varmış galibasırf mekanik olduğu için sakın alma o klavyeyi 1 ayda elinde kalır
mekanik değilde membran alabilirsin onun yerineevet sorunları varmış galiba
Klavye olarak Rampage X Jammer al 21 nisan da şoka geliyor ordan temin edebilrsintoplam 300tl içinde hem klavye hem kulaklık önerin klavye mavi swich olursa daha iyi olur 80-90tl civarı kulaklık geri kalanıylada klavye önerin