bqrr0595
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,011
bunu mu demek istediniz miner virüs??Bu adamlar babalarının hayrına mı crack çıkarıyorlar sanıyorsunuz?
bunu mu demek istediniz miner virüs??Bu adamlar babalarının hayrına mı crack çıkarıyorlar sanıyorsunuz?
Yep.bunu mu demek istediniz miner virüs??
İndirmedim ki zaten xbox pass im var ama yetmiyor ki milyon tane oyun var oynamak istiyorum RTX 2060 Super li PC Topladım 700TL ye oyun var bıktım artık şu ülkede yaşamaktanki ben hiç malınıza değer de mi vermiyorsunuz anlamadım ayda 6 TL ye xbox game pass var yılda 169 TL ye ea pass var ayda 10 20 TL ayıramıyor musun oyun gibi bir hobiye boşuna risk alıyorsun canavar gibi dünya kadar oyun var içinde
Zaten güvenilir olmasa bu kadar oyunu bir arada tutmaya uğraşmazlardı.Bu forumda korsan oyuna izin verilmez diye biliyorum ama oyunindir.club gerçekten güvenli Portal, Portal 2, Subnautica gibi oyunları oradan indirdim yani güvenilir bir site
Güvenilir bir site. Senelerce korsan oyun oynadık ordan.https://www.oyunindir.club
Bu siteden oyunları indirsem bilgisayara bir zarar verir mi?
Ben eskiden indiriyorum sistem yandı virüslü pc açılınca +18 sitelere giriyor. Artık korsan indiremiyorum.https://www.oyunindir.club
Bu siteden oyunları indirsem bilgisayara bir zarar verir mi?
Site virüslü. Benim eski sistemde virüs çıktı ve sistem açılırken +18 sitelere giriyordu.türkiyenin en güvenli korsan sitesi virüs çıkma ihtimali 0 apk dayı ve android oyun club gibi oda dosyaları virüs taramasından geçirip yayınlıyor kendi yaptığı modn da oluyor bitek bu siteye güveniyorum apk olarakta oyun indir club diğer sitelerde ise android oyun club ve apk dayı güvenli yalnız böyle konuya cevap ararken donanım arşivi çıksın dedim çıktı tesadüf buda
kesin öyledirSite virüslü. Benim eski sistemde virüs çıktı ve sistem açılırken +18 sitelere giriyordu.
Sen indirmeye devam et o zamankesin öyledir
sen güvenmiyosan güvenme 2 yıldır korsan kullanıyorum anroid oyun club apk dayı 1 virüs bile çıkmadı oyun indir clubtan az indirdim tabi virus totala taratıyodum şuan bilgisayardanım hala virüs yok hatta bitane oyun indiriyorum ordanSen indirmeye devam et o zaman