- Reaksiyon skoru
- 19
- Konu Sahibi Konu Sahibi
xfx model kartım 10mhs vram ocsine bile hata veriyor39mh az biraz 5600XT 40.5MH, 90W olabiliyor.
xfx model kartım 10mhs vram ocsine bile hata veriyor39mh az biraz 5600XT 40.5MH, 90W olabiliyor.
Öyle olmaması lazım normalde yanlış bir ayar yapmış olmayasınız.xfx model kartım 10mhs vram ocsine bile hata veriyorsadece uv yapabildim oda çok kısıtlı
xfx model kartım 10mhz vram ocsine bile hata veriyor sadece uv yapabildim oda çok kısıtlı39mh az biraz 5600XT 40.5MH, 90W olabiliyor.
Ayarlarınız nedir bi atabilir misiniz, ne hatasi veriyor?xfx model kartım 10mhz vram ocsine bile hata veriyor sadece uv yapabildim oda çok kısıtlı
Öyle olmaması lazım normalde yanlış bir ayar yapmış
sistem kendi oc yaptığı zaman kendisi saat hızını 1820 çekiyor fakat bende sistemle bire bir ayarları yaptığım zaman wattman yiyor vramda aynı şekilde sistem 1860 çekiyor sorun yok ben aynı ayarları 1770 çekiyorum wattmanÖyle olmaması lazım normalde yanlış bir ayar yapmış olmayasınız.
wattman yiyor çok zorlarsam donuyorAyarlarınız nedir bi atabilir misiniz, ne hatasi veriyor?
20.4.2 Sürümüne geçmeyi deneyin, hiç wattman yemiyorum o driverda.sistem kendi oc yaptığı zaman kendisi saat hızını 1820 çekiyor fakat bende sistemle bire bir ayarları yaptığım zaman wattman yiyor vramda aynı şekilde sistem 1860 çekiyor sorun yok ben aynı ayarları 1770 çekiyorum wattman
link atabilirmisiniz ve kartınız ne20.4.2 Sürümüne geçmeyi deneyin, hiç wattman yemiyorum o driverda.
Ayarlarınız çok değişik olmuş power limit çok yüksek fan speed 2300de kart nasıl 59 derece çalışıyor onu anlamadım.sistem kendi oc yaptığı zaman kendisi saat hızını 1820 çekiyor fakat bende sistemle bire bir ayarları yaptığım zaman wattman yiyor vramda aynı şekilde sistem 1860 çekiyor sorun yok ben aynı ayarları 1770 çekiyorum wattman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
wattman yiyor çok zorlarsam donuyor Alıntıyı görüntüle
Link bu, Asus TUF RX 5600XT Evo kullanıyorum.link atabilirmisiniz ve kartınız ne![]()
aktif miningde hocam ısı değeri o yüzden ısı takıntım var fan sesi sorun etmiyorumAyarlarınız çok değişik olmuş power limit çok yüksek fan speed 2300de kart nasıl 59 derece çalışıyor onu anlamadım.
Şu şekilde yapmayı deneyin.
Alıntıyı görüntüle
Link bu, Asus TUF RX 5600XT Evo kullanıyorum.
Ek olarakta şu programı indirebilir misiniz VRAM Sıcaklıklarına bakmak için
![]()
Free Download HWiNFO Sofware | Installer & Portable for Windows, DOS
Start to analyze your hardware right now! HWiNFO has available as an Installer and Portable version for Windows (32/64-bit) and Portable version for DOS.www.hwinfo.com
Fan ayarı kısmında ince ayar kontrolünü açıp 50 yazın en üst taraftaki boşluklara, bu şekilde;aktif miningde hocam ısı değeri o yüzden ısı takıntım var fan sesi sorun etmiyorum
yaptım furmark açmaya korkuyorum hayırlısıAyarlarınız çok değişik olmuş power limit çok yüksek fan speed 2300de kart nasıl 59 derece çalışıyor onu anlamadım.
Şu şekilde yapmayı deneyin.
Alıntıyı görüntüle
Link bu, Asus TUF RX 5600XT Evo kullanıyorum.
Ek olarakta şu programı indirebilir misiniz VRAM Sıcaklıklarına bakmak için
![]()
Free Download HWiNFO Sofware | Installer & Portable for Windows, DOS
Start to analyze your hardware right now! HWiNFO has available as an Installer and Portable version for Windows (32/64-bit) and Portable version for DOS.www.hwinfo.com
hocam testi tamamladı 1856mhz gördüm ama çekirdeğim 1050 sabit kayıp çokmu fazla banamı öyle geldiFan ayarı kısmında ince ayar kontrolünü açıp 50 yazın en üst taraftaki boşluklara, bu şekilde;
Alıntıyı görüntüle
Çekirdek hızı önemli değil ETH mining için VRAM önemli ama çokta düşürmeyin çekirdek hızını 800-900 yaparsanız performansı düşer.yaptım furmark açmaya korkuyorum hayırlısı
hocam testi tamamladı 1856mhz gördüm ama çekirdeğim 1050 sabit kayıp çokmu fazla banamı öyle geldi![]()
phoenix miner açtığımda wattman yedimÇekirdek hızı önemli değil ETH mining için VRAM önemli ama çokta düşürmeyin çekirdek hızını 800-900 yaparsanız performansı düşer.
Daha az güç tüketiyor çekirdek hızı ve voltaj düşürdüğümüz için.