Anilkyae 80+ Silver Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 2,013 Reaksiyon skoru 789 20 Nisan 2021 #1 merhaba arkadaşlar indiegala diye bir siteye kayıt oldum bir tane oyunu bedava veriyordu şimdi ise hesabı silmem gerek nasıl silicem
merhaba arkadaşlar indiegala diye bir siteye kayıt oldum bir tane oyunu bedava veriyordu şimdi ise hesabı silmem gerek nasıl silicem
Marku 80+ Bronze Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 1,472 Reaksiyon skoru 601 20 Nisan 2021 #2 İntelAtomBomb52 yazmış: merhaba arkadaşlar indiegala diye bir siteye kayıt oldum bir tane oyunu bedava veriyordu şimdi ise hesabı silmem gerek nasıl silicem Devamı için tıklayın... KONU DIŞI: İndiegala ne? Ve nasıl alırım bedava oyun?
İntelAtomBomb52 yazmış: merhaba arkadaşlar indiegala diye bir siteye kayıt oldum bir tane oyunu bedava veriyordu şimdi ise hesabı silmem gerek nasıl silicem Devamı için tıklayın... KONU DIŞI: İndiegala ne? Ve nasıl alırım bedava oyun?
Anilkyae 80+ Silver Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 2,013 Reaksiyon skoru 789 20 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Marku yazmış: KONU DIŞI: İndiegala ne? Ve nasıl alırım bedava oyun? Devamı için tıklayın... bedava oyunda bir işe yaramıyor bedava steam kodu veriyr diye kayıt olmuştum ama kullanmadım bide bedava oyun veriyordu bi kapmanayda
Marku yazmış: KONU DIŞI: İndiegala ne? Ve nasıl alırım bedava oyun? Devamı için tıklayın... bedava oyunda bir işe yaramıyor bedava steam kodu veriyr diye kayıt olmuştum ama kullanmadım bide bedava oyun veriyordu bi kapmanayda