Max. 200 TL Soğutucu

İçini açan çıkıyor da ben izleyerek yapamam bunu. İzlemekle yapmak farklı. Windows kurmuyoruz sonuçta.
ben 8 yaşımdan beri laptop söküyorum zamanla el yatkınlığı olmuştur tabi ama tercih meselesi ben bozulacaksa kendin bozarım diyen insanlardan olduğum için kendim tamir ediyorum çoğu şeyi bilgisayarcıya macununuzla gidin adam yapar ücreti karşılığında

Önce bir temizlik yapın ve termal macunu yenileyin.

Sonrasında bunu alıp sıcaklığın düşüşünü gözlemlemenin keyfini çıkarın

Üsttekini ben kullandım ve memnun kaldım eski laptopda ama alttaki daha iyi olabilir.

ben 8 yaşımdan beri laptop söküyorum zamanla el yatkınlığı olmuştur tabi ama tercih meselesi ben bozulacaksa kendin bozarım diyen insanlardan olduğum için kendim tamir ediyorum çoğu şeyi bilgisayarcıya macununuzla gidin adam yapar ücreti karşılığında
Ben kasa söktüm hep laptop işine girmedim hiç ben macun satın alıp götürsem kesin dolandırmaya çalışır beni fahiş fiyat söyler ama yapacak bir şey yok.

Ben kasa söktüm hep laptop işine girmedim hiç ben macun satın alıp götürsem kesin dolandırmaya çalışır beni fahiş fiyat söyler ama yapacak bir şey yok.
bu işleri yapan tanıdık yokmu hiç

Üsttekini ben kullandım ve memnun kaldım eski laptopda ama alttaki daha iyi olabilir.
Üstteki soğutucu baya şıkmış. 6 fanlı diyor iyi soğutur bu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu işleri yapan tanıdık yokmu hiç
Beleşe yapacak olan vardı ama kendisi artık yok.

buradaki macun çakma
*DİKKAT 4GR ARTIC MX4 2019 VERSYONLAR ÇAKMA ARKADAŞLAR*

Ben anlamadım hocam. 4 gr mı 40 gr mı ?
40gr modellerinde 2019 edition yazıyor 4 gramları mavi düz görsel eklicem birazdan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

40gr modellerinde 2019 edition yazıyor 4 gramları mavi düz görsel eklicem birazdan
1618946259238.png
orijinal olan böyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,190,600
Üyeler
188,963
Son üye
samet2534