Öneri 350 TL MODEM ÖNERİSİ

Jnwander

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,237
Bütçe
350
Evdeki modem sürekli koptuğu için 350 TL'ye sağlam uzun süre götürecek modem arıyorum.Şimdiden önerileriniz için sağolun.
NET : TÜRKNET 100 MBPS

Evdeki modem sürekli koptuğu için 350 TL'ye sağlam uzun süre götürecek modem arıyorum.Şimdiden önerileriniz için sağolun.

biraz bütçe artırıp extra dsl alın. 100 mbit paketiniz var.Omni dsl de 5ghz yok. 2.4 te yüksek hız alamazsınız.

O kadar artıramam maalesef.
2.4'de alacağım maks hız kaç olur tahminen?
40-50 falan veriyor modem dibinde.5 ghz olsa 100 ü tam alırsınız.100 mbit internete omni dsl almayın yazık edersiniz.2.4 te ping değerleriniz de daha yüksek olur.
Post automatically merged:

evde fiber mi dsl mi var

Şunu önere bilirim bütçenize göre

Hocam bende arkadaşa katılıyorum. O kadar bütçe ayırmışken 5 ghz özelliği olan bir modem alın derim. Birde bence sıfır takıntısı olmamalı. Garantili ve temiz olduğu sürece daha ucuza kaliteli bir modem alabilirsiniz. İkinci el bakın derim şahsi tavsiyem çünkü fiyatlar hayli yükselmiş. Örneğin asusun modemlerine bakabilirsiniz. N16, ac750, ac51 gibi modeller bayağı iyidir.

40-50 falan veriyor modem dibinde.5 ghz olsa 100 ü tam alırsınız.100 mbit internete omni dsl almayın yazık edersiniz.2.4 te ping değerleriniz de daha yüksek olur.
Post automatically merged:

evde fiber mi dsl mi var
dsl kullanıcısıyım
Hocam bende arkadaşa katılıyorum. O kadar bütçe ayırmışken 5 ghz özelliği olan bir modem alın derim. Birde bence sıfır takıntısı olmamalı. Garantili ve temiz olduğu sürece daha ucuza kaliteli bir modem alabilirsiniz. İkinci el bakın derim şahsi tavsiyem çünkü fiyatlar hayli yükselmiş. Örneğin asusun modemlerine bakabilirsiniz. N16, ac750, ac51 gibi modeller bayağı iyidir.
onlara da bakacağım

Son düzenleme:
dsl-ac750 modeline bakmanı öneririm. zamanında turknette ac51 modelini önerirdi aynı modemler

Pahalı gelmezse AC750 oldukça iyi olur daha uygun istersen DSL-n16 modelini tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,955
Üyeler
191,009
Son üye
realpatrickbateman
Geri