Evdeki modem sürekli koptuğu için 350 TL'ye sağlam uzun süre götürecek modem arıyorum.Şimdiden önerileriniz için sağolun.
NET : TÜRKNET 100 MBPS
O kadar artıramam maalesef.biraz bütçe artırıp extra dsl alın. 100 mbit paketiniz var.Omni dsl de 5ghz yok. 2.4 te yüksek hız alamazsınız.
40-50 falan veriyor modem dibinde.5 ghz olsa 100 ü tam alırsınız.100 mbit internete omni dsl almayın yazık edersiniz.2.4 te ping değerleriniz de daha yüksek olur.O kadar artıramam maalesef.
2.4'de alacağım maks hız kaç olur tahminen?
Evdeki modem sürekli koptuğu için 350 TL'ye sağlam uzun süre götürecek modem arıyorum.Şimdiden önerileriniz için sağolun.
NET : TÜRKNET 100 MBPS
dsl kullanıcısıyım40-50 falan veriyor modem dibinde.5 ghz olsa 100 ü tam alırsınız.100 mbit internete omni dsl almayın yazık edersiniz.2.4 te ping değerleriniz de daha yüksek olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
evde fiber mi dsl mi var
onlara da bakacağımHocam bende arkadaşa katılıyorum. O kadar bütçe ayırmışken 5 ghz özelliği olan bir modem alın derim. Birde bence sıfır takıntısı olmamalı. Garantili ve temiz olduğu sürece daha ucuza kaliteli bir modem alabilirsiniz. İkinci el bakın derim şahsi tavsiyem çünkü fiyatlar hayli yükselmiş. Örneğin asusun modemlerine bakabilirsiniz. N16, ac750, ac51 gibi modeller bayağı iyidir.