APU KURULUMUNU YAPAMIYORUM

Reaksiyon skoru
34
İ3 10100
Msi h410m pro
Harici ekran kartımda hd 4850 1g 256 bit
Ben apu şekilde kullanmak istiyorum ekran kartını çıkarıp vga girişinide anakarta taktıktan sonra sürekli bios a atıyor biosta ayar bulamadım yardım edebilir misiniz

İ3 10100
Msi h410m pro
Harici ekran kartımda hd 4850 1g 256 bit
Ben apu şekilde kullanmak istiyorum ekran kartını çıkarıp vga girişinide anakarta taktıktan sonra sürekli bios a atıyor biosta ayar bulamadım yardım edebilir misiniz
neden bios a atıyor bir hata vs. veriyor mu?

HD4850 apudan daha iyi ama yine de sen bilirsin.

neden bios a atıyor bir hata vs. veriyor mu?
Hata vermiyor ekran kartını takınca f2 ile direk normal biçimde açılıyor apu ya çevirince f2 ye de basınca kolay mod da bios u açıyor anlamış değilim
Post automatically merged:

HD4850 apudan daha iyi ama yine de sen bilirsin.
Öyleyse neden valorant açamıyor?

Fotoğraf atarmisiniz

Ekler

• 20210420_083012.jpg
    20210420_083012.jpg
    799.4 KB · Hit: 42
Hata vermiyor ekran kartını takınca f2 ile direk normal biçimde açılıyor apu ya çevirince f2 ye de basınca kolay mod da bios u açıyor anlamış değilim

Öyleyse neden valorant açamıyor?
Valorant son güncelleme ile DX10 kartlara desteği kesti. Yaptığı bu saçmalık yüzünden açmıyor. Yoksa güç olarak apudan daha iyi.

Valorant son güncelleme ile DX10 kartlara desteği kesti. Yaptığı bu saçmalık yüzünden açmıyor. Yoksa güç olarak apudan daha iyi.
Evet, bende bunu bildiğimden apu yapmak istiyorum zaten

Chipset sürücüsünü ve dahili grafik biriminizin sürücüsü güncel mi?

Chipset sürücüsünü ve dahili grafik biriminizin sürücüsü güncel mi?
Ekran kartının sürücüsü kurulmuyor hata veriyor, yapamadım bi türlü.Bios yazılımı da msi sitesinden Aralık ayının sürücüsü var en son. Bende Temmuz ayının sürücüsü yüklü.

Ekran kartının sürücüsü kurulmuyor hata veriyor, yapamadım bi türlü.Bios yazılımı da msi sitesinden Aralık ayının sürücüsü var en son. Bende Temmuz ayının sürücüsü yüklü.
İntel uhd 630 un herhangi birşeyini indirmedim. Forumdan uzun oluyor , instagram varsa ordan konuşsak olurmu?

Böyle bir grafik birimi bulunmamaktadır diye idi galiba instagram varsa ordan konuşsak olurmu
Daha bilgim yok maalesef :(
Chipset güncelleyip deneyin bir de.
BIOS'a attıktan sonra kaydedip çıkınca tekrar mı BIOS'a atıyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,700
Üyeler
190,951
Son üye
dolvii3
Geri