Anakart tavsiyesi x570 ve b550

z490 a var asusun ama am4 değil onu çok sevdi ama intel işlemciler pek hoşuma gitmiyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kutsal rgb yi soruyor
Sorma ya gece gece anakart arıyoz

z490 a var asusun ama am4 değil onu çok sevdi ama intel işlemciler pek hoşuma gitmiyo
Neden gitmiyor? İntelinde alınacak işlemcileri var. Güçlü bir anakart aradığına göre i7 10700k falan gayet sağlam işlemciler.

Genelde ön bellek gerektiren işlerim oluyor o yüzden
Hmm anladım. Ama reis sadece white edition diye de bi ton para vermek valla yazık ya. :D Al mis gibi x570 tomahawk ı off. Kral gibi kullan.

Hmm anladım. Ama reis sadece white edition diye de bi ton para vermek valla yazık ya. :D Al mis gibi x570 tomahawk ı off. Kral gibi kullan.
valla kardeşimle anlaşma yaptık donanımların dış tasarımı o seçiyor yaptık bi hata çekiyoruz reis

valla kardeşimle anlaşma yaptık donanımların dış tasarımı o seçiyor yaptık bi hata çekiyoruz reis
Hayılırısı olsun ozaman b550 nin white modeli var. Onu alacaksın büyük ihtmal. Çokta seçenek yok zaten.

Hayılırısı olsun ozaman b550 nin white modeli var. Onu alacaksın büyük ihtmal. Çokta seçenek yok zaten.
Ayn ya rog b550 a ya prime x570 pro
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olmazsa b550 f alır beyaza boyarız artık :) rgb yi çok isterse

Ekran kartı markası ne? Bence ona göre aynı markadan almak daha iyi olacaktır.

B550 TERCİH EDERİM

X570 Tomahwk güzel bir anakart değil. O fiyat segmentinde alınmaz yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,420
Üyeler
190,747
Son üye
avsagram
Geri