''G'' ibaresi olan bir çok işlemci tükendi! (Game garaj)

Boş konuşma şurada. Başlıkta olan ''gamegaraj'' ibaresini görmüyorsan sorun sende.

Hem bu konuyu hazır sistem alacaklar için açtım.
Bende mesajımda gamegarajda bitti diye başka satan yokmu dedim görmüyor musun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

E adam zten gamegarajda kalmadığını söylemek istemiş
Tamam orda bittiyse başka yerde var yani. Her bir sitede tükenen işlemci için konu mu açılsın 😬

Tamam orda bittiyse başka yerde var yani. Her bir sitede tükenen işlemci için konu mu açılsın 😬
Yok hocam. Genelde apu hazır sistem alınacak ise ilk tercih game garaj oluyor. Zaten forum içinde alacak insan sayısı fazla idi. Bende haber vermek için açtım ama boş konu demeniz hiç hoş değil. Koskoca forum patriot burst incelemesi diye link bırakıp kaçan bir kullanıcı bile gördük boş konu olarako.O2 (y)

Bende mesajımda gamegarajda bitti diye başka satan yokmu dedim görmüyor musun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi fikir

Cumlemi düzgün okusan anlarsin. Bence sen bir oku kardeşim. 🤣
Gamegaraj da bitti diye başka satan mı yok yazmışsın konu sahibi sadece Gamegaraj da bittiğini göstermek istemiş. Daha ne kadar boş yapacaksın merak ediyorum.

Gamegaraj da bitti diye başka satan mı yok yazmışsın konu sahibi sadece Gamegaraj da bittiğini göstermek istemiş. Daha ne kadar boş yapacaksın merak ediyorum.
Yav kardeşim bi uzatma. Boşun boşunu yapıyorsun. Gelmiş hala ne diyorsun. 10 tane sitede var. Alan yine alır. Napalim gamegarajda bittiyse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,780
Üyeler
184,052
Son üye
designerbarca
Geri