Ne ara 15 senedir pc kullandın da bu kadar emin konuşuyon heYok ben bir pcyi 15 yıl idare ediyom ekran kartsız da olur.
Ne ara 15 senedir pc kullandın da bu kadar emin konuşuyon heYok ben bir pcyi 15 yıl idare ediyom ekran kartsız da olur.
Bende mesajımda gamegarajda bitti diye başka satan yokmu dedim görmüyor musun?Boş konuşma şurada. Başlıkta olan ''gamegaraj'' ibaresini görmüyorsan sorun sende.
Hem bu konuyu hazır sistem alacaklar için açtım.
Tamam orda bittiyse başka yerde var yani. Her bir sitede tükenen işlemci için konu mu açılsınE adam zten gamegarajda kalmadığını söylemek istemiş
Tabi kullandım 2006 model pcyi.Ne ara 15 senedir pc kullandın da bu kadar emin konuşuyon he![]()
Aldığından beri kullandıysan 15 sene idare etmişssindir,ama sonradan kullanmaya başlamışsan 15 sene idare etmiş olmuyorsun dimi?Tabi kullandım 2006 model pcyi.
Yok hocam. Genelde apu hazır sistem alınacak ise ilk tercih game garaj oluyor. Zaten forum içinde alacak insan sayısı fazla idi. Bende haber vermek için açtım ama boş konu demeniz hiç hoş değil. Koskoca forum patriot burst incelemesi diye link bırakıp kaçan bir kullanıcı bile gördük boş konu olarakTamam orda bittiyse başka yerde var yani. Her bir sitede tükenen işlemci için konu mu açılsın![]()
İyi fikirBende mesajımda gamegarajda bitti diye başka satan yokmu dedim görmüyor musun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamam orda bittiyse başka yerde var yani. Her bir sitede tükenen işlemci için konu mu açılsın![]()
Hayır kullandım 15 sene fakirlikten.Aldığından beri kullandıysan 15 sene idare etmişssindir,ama sonradan kullanmaya başlamışsan 15 sene idare etmiş olmuyorsun dimi?
Başlıkta parantez ile (Gamegaraj) yazıyor bi kelime okumayıp laf ediyorsun.Gamegarajda bitti diye başka satan mi yok. Boş konu.
Alıntıyı görüntüle
Cumlemi düzgün okusan anlarsin. Bence sen bir oku kardeşim.Başlıkta parantez ile (Gamegaraj) yazıyor bi kelime okumayıp laf ediyorsun.
Gamegaraj da bitti diye başka satan mı yok yazmışsın konu sahibi sadece Gamegaraj da bittiğini göstermek istemiş. Daha ne kadar boş yapacaksın merak ediyorum.Cumlemi düzgün okusan anlarsin. Bence sen bir oku kardeşim.![]()
Yav kardeşim bi uzatma. Boşun boşunu yapıyorsun. Gelmiş hala ne diyorsun. 10 tane sitede var. Alan yine alır. Napalim gamegarajda bittiyse.Gamegaraj da bitti diye başka satan mı yok yazmışsın konu sahibi sadece Gamegaraj da bittiğini göstermek istemiş. Daha ne kadar boş yapacaksın merak ediyorum.
Genelde Teknobiyotik tercih ediyor onu.Göremedim kendisini. Sistemlerde bulunmuyor galiba.