LG öneririmyakın zamanda televizyon almayı düşünüyoruz bizim televizyon eski ve bozulmaya başladı fikirlerinizi merak ediyorum
2 gün önce bu televizyonu aldım 3780tl gibi bir fiyata hepsiburada üzerinden ancak renkler çok soluk ve titreme olduğunu farkettim evimde full hd sunny tv var onun kontrast ve renk canlılığı bile gözüme daha net geliyordu görüntü ayarlarını kurcaladım biraz ama yine güzel bir renk yakalayamadım en sonda da iade talebi oluşturdum şimdi evin bir köşesinde kargonun gelip almasını bekliyor kendisiSamsung kullanan biri olarak yine bu markayı öneriyorum.
Samsung UE 43TU7100 43" 4K UHD Smart Televizyon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Samsung UE 43TU7100 43" 4K UHD Smart Televizyon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Samsung kullanan biri olarak yine bu markayı öneriyorum.
Samsung UE 43TU7100 43" 4K UHD Smart Televizyon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Samsung UE 43TU7100 43" 4K UHD Smart Televizyon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hani eğer güzel bir görüntü ayarınız varsa benimle paylaşabilirseniz göndermeden önce bir tekrar denemek isterim.2 gün önce bu televizyonu aldım 3780tl gibi bir fiyata hepsiburada üzerinden ancak renkler çok soluk ve titreme olduğunu farkettim evimde full hd sunny tv var onun kontrast ve renk canlılığı bile gözüme daha net geliyordu görüntü ayarlarını kurcaladım biraz ama yine güzel bir renk yakalayamadım en sonda da iade talebi oluşturdum şimdi evin bir köşesinde kargonun gelip almasını bekliyor kendisisiz bu televizyonun nesinden memnunsunuz pek anlamadım doğrusu?