CcCcCc
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 411
2k ileriye dönük ve 2k daha mantıklı.Hocam işte kafam karışık forumda bazı arkadaşlar 1080 p al diyolar
2k ileriye dönük ve 2k daha mantıklı.Hocam işte kafam karışık forumda bazı arkadaşlar 1080 p al diyolar
rtx 3060 2k kartıdır hocamHocam işte kafam karışık forumda bazı arkadaşlar 1080 p al diyolar
bu atacağım modelin ips versiyonu 3k ya itopyada vardı ama linkini bulamadım bu monitörü kullanıyorum gayet memnunum sorularınız varsa alabilirimCevaplar için teşekkürler peki 2k monitör önerileriniz varmı ips panel maks 3k ya
Model nedir hocam birde siz sistemi ne kadara topladınız hemen hemen aynı sistemlerimizbu atacağım modelin ips versiyonu 3k ya itopyada vardı ama linkini bulamadım bu monitörü kullanıyorum gayet memnunum sorularınız varsa alabilirim
atmayı unutmuşum kusura bakmayınModel nedir hocam birde siz sistemi ne kadara topladınız hemen hemen aynı sistemlerimiz
LG 27" 27GN800-B 144Hz 1ms 2xHDMI DP HDR IPS QHD G-SYNC Uyumlu Gaming Monitör | ITOPYA
LG 27" 27GN800-B 144Hz 1ms 2xHDMI DP HDR IPS QHD G-SYNC Uyumlu Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 27GN800-B ITOPYA'da.www.itopya.com
lg marka olarak düşündüğüm 1 markaydı 1ms gtg olduğu için teşekkürler link için bakıcam
O arkadaşın attıgı msi monitörde ölü piksel vb sorunlar varmış.Hocam
lg marka olarak düşündüğüm 1 markaydı 1ms gtg olduğu için teşekkürler link için bakıcam
ben lg önermedim burada nası lg yazıyor hata var sanırımlg marka olarak düşündüğüm 1 markaydı 1ms gtg olduğu için teşekkürler link için bakıcam
kendim kullandığım monitörü öneriyorum bir sorun olsa önerir miydim sence ?O arkadaşın attıgı msi monitörde ölü piksel vb sorunlar varmış.
Mesela söyle diyim bu monitörden 1000 tane üretildi mesela 990u sorunlukendim kullandığım monitörü öneriyorum bir sorun olsa önerir miydim sence ?