Sana önerim bol bol İngilizce kelime çalış güzel bir noktaya gelene kadar Türkçe altyazı kullanarak (İçerik İngilizce olsun.) film oyun vb. şeyler oyna, izle.9.sınıfa gidiyorum ama
türkçe altyazılı izlemiyorum ki türkçe dublaj izliyordum :d neyse ingilizce altyazılı izleyeyim bariHayır türkçe altyazılı izleme ingilizce altyazılı izle (A2+ ingilizce sonrası)
İspanya da bir araştırma yapılmıştı ve en iyi ful yabancı izleyerek öğrenildiği kanıtlanmıştı.
İngilizce bilmeyen bir kişiye İngilizce altyazının bir faydası olmaz. Arapça duy ve oku ne olduğunu bilmediğin için anlamayacaksın, öğrenemeyeceksin. Biraz kelime darcığını arttırırsa senin dediğin doğru olur.Hayır türkçe altyazılı izleme ingilizce altyazılı izle (A2+ ingilizce için)
İspanya da bir araştırma yapılmıştı ve en iyi ful yabancı izleyerek öğrenildiği kanıtlanmıştı.
A2+ dedim hocamİngilizce bilmeyen bir kişiye İngilizce altyazının bir faydası olmaz. Arapça duy ve oku ne olduğunu bilmediğin için anlamayacaksın, öğrenemeyeceksin. Biraz kelime darcığını arttırırsa senin dediğin doğru olur.
Pardon küçücük bir kelime yutması özür diliyorum.A2+ dedim hocam![]()
Dil seviyesi.A2+ A1 felan bunlar nedir ?
İngilizce seviyeniz.A2+ A1 felan bunlar nedir ?