nerde oturuyorsun? ona göre 2. el önereyim.Merhabalar kısaca hemen anlatıyım. Elimde ekran kartı almak için max 1000 TL var. Sizce gt1030mu yoksa hd7850mi almalıyım. Başka önerisi olanda varsa yazarsa sevinirim.
Yozgatta oturuyorumda ankara olursa bi dostum aracılığıyla alırım olmazsa get ile olabilirnerde oturuyorsun? ona göre 2. el önereyim.
Ben sahibindende 2. El 750 tl ye rx 470 gördüm mining çıkması ama fiyatına değer bence elinde 10 - 20 tane falan varsa alabilirsin ilanını bırakayım burayaMerhabalar kısaca hemen anlatıyım. Elimde ekran kartı almak için max 1000 TL var. Sizce gt1030mu yoksa hd7850mi almalıyım. Başka önerisi olanda varsa yazarsa sevinirim.
hala satılmadıysa kesinlikle bunu kaçırma gtx 750 ti yanında kedi yavrusu kalır.Yozgatta oturuyorumda ankara olursa bi dostum aracılığıyla alırım olmazsa get ile olabilir
asdasdasdas utanmasan 1 yıllık ilan atıcan. ölü ilan o insan atarken bi tarihine bakar.Ben sahibindende 2. El 750 TL ye rx 470 gördüm mining çıkması ama fiyatına değer bence elinde 10 - 20 tane falan varsa alabilirsin ilanını bırakayım buraya
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
hocam attığına baktımda gerçekten güzel kart nasıl almamı tavsiye edersiniz. Yani şuan oraya gitmem mümkün bile değilhala satılmadıysa kesinlikle bunu kaçırma gtx 750 ti yanında kedi yavrusu kalır.
Post automatically merged:
asdasdasdas utanmasan 1 yıllık ilan atıcan. ölü ilan o insan atarken bi tarihine bakar.
arkadaşında bilgisayar varsa onunkinde test ederek alabilirsiniz.hocam attığına baktımda gerçekten güzel kart nasıl almamı tavsiye edersiniz. Yani şuan oraya gitmem mümkün bile değil
Test kısmı önemli değil onu konuşarak hallederizde oraya gidemeyeğim için ve herhangi bir tanıdığım olmadığı için nasıl almamı tavsiye edersinizarkadaşında bilgisayar varsa onunkinde test ederek alabilirsiniz.
adama sahibindenden get ilanı açmasını isteyebilirsin.Test kısmı önemli değil onu konuşarak hallederizde oraya gidemeyeğim için ve herhangi bir tanıdığım olmadığı için nasıl almamı tavsiye edersiniz
Anladım hocam sağolun bi soru daha sormak istiyorum. Satıcıya mesaj attım eğer ki satılmış ise başka yerden bu kartın aynısını en fazla kaça almamı tavsiye edersiniz.adama sahibindenden get ilanı açmasını isteyebilirsin.