teb_tengri1
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
soğutucunun performansından memmunum ama çok fazla ses çıkarıyo soğutucuyu alıp aşşağı fırlatıcam artık boşta bile 2400rpm çalışıyor bu sorunun bir çözümü varmıdır
Soğutucusu 3 pinli ise yapacak bir şey yok benimkide 2200 RPM ama kafamı ağrıtmıyor kulaklık varken.soğutucunun performansından memmunum ama çok fazla ses çıkarıyo soğutucuyu alıp aşşağı fırlatıcam artık boşta bile 2400rpm çalışıyor bu sorunun bir çözümü varmıdır
soğutucunun fanı 4pinli galibaSoğutucusu 3 pinli ise yapacak bir şey yok benimkide 2200 RPM ama kafamı ağrıtmıyor kulaklık varken.
O zaman düşürebilirsin Speedfan uygulamasını indir.soğutucunun fanı 4pinli galiba
voltajla ayarlayacaksın sendeSoğutucusu 3 pinli ise yapacak bir şey yok benimkide 2200 RPM ama kafamı ağrıtmıyor kulaklık varken.
o programı indirmeden biostan yapsam olurmu biosta vardı sessiz mod şuan normal modda gözüküyor biostaO zaman düşürebilirsin Speedfan uygulamasını indir.
Sağlıklı mı ?voltajla ayarlayacaksın sende
Bana program daha basit geliyor.o programı indirmeden biostan yapsam olurmu biosta vardı sessiz mod şuan normal modda gözüküyor biosta
sağlıklımı diye bir soru yokSağlıklı mı ?
Bana program daha basit geliyor.
Mesela boşta düşürüp oyuna girerken hızlandırabiliyosun pc'yi kapatmadan.
bi deneyim ozzaman programıSağlıklı mı ?
Bana program daha basit geliyor.
Mesela boşta düşürüp oyuna girerken hızlandırabiliyosun pc'yi kapatmadan.
Nerden yapılıyor.sağlıklımı diye bir soru yok
3 pinli fanlar böyle ayarlanıyor zaten
şey voltaj ayarlamak nasıl oluyor işlemci şuan 4.2 1100 voltaj kastettiğin eğer buysasağlıklımı diye bir soru yok
3 pinli fanlar böyle ayarlanıyor zaten
Anakartın nedir?o programı indirmeden biostan yapsam olurmu biosta vardı sessiz mod şuan normal modda gözüküyor biosta
biosu kurcala görürsün illakiNerden yapılıyor.
işlemci değilşey voltaj ayarlamak nasıl oluyor işlemci şuan 4.2 1100 voltaj kastettiğin eğer buysa