1650 Super ile ne kazılır?

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
10,011
Sorum bu ama üstünkörü, kısa ve açıklayıcı olmayan cevaplardan ziyade daha açık ve anlaşılır cevaplar aradığımı belirteyim keza "hiç" tecrübem yok. Sorularımı sıralayayım:
1) Öncelikle hangi Coin'i kazmak kârlı olacaktır?
2) Kazımı hangi programla yapmalıyım ve bu programlar direkt Google'dan mı indiriliyor? (ya da her neyse)
3) Kazılan Coin için nasıl bir hesabı, nereden açmalıyım? (banka kartına aktarmak için vs)
4) Benim kazdığım Coin'i beklettiğimi var sayalım, ve Coin'in fiyatı bir anda arttı, elimdeki Coin de değerlenir mi yoksa kazdığım fiyatta mı kalır?
5) Son olarak kazancım ne seviyede olur bir de ekran kartıma nasıl bir UV yapmamı önerirsiniz?

Detaylı cevaplar için teşekkürler.
RVN kazarsınız program olarak bir sürü mining programı var ama Nvidia ekran kartları için Phoneix miner daha iyi diye biliyorum. Binance pool üzerinden kazabilirsin. Kazdığınız coin in fiyatı artarsa sizin de evet sizin elinizde bulunan Coin inde fiyatı artar. Kazancın nasıl olur bilmiyorum ama Ethereum dan düşük olur. UV kısmında ise Core clock u düşürebildiğin kadar düşür Memort Cöock u fulle.

RVN kazarsınız program olarak bir sürü mining programı var ama Nvidia ekran kartları için Phoneix miner daha iyi diye biliyorum. Binance pool üzerinden kazabilirsin. Kazdığınız coin in fiyatı artarsa sizin de evet sizin elinizde bulunan Coin inde fiyatı artar. Kazancın nasıl olur bilmiyorum ama Ethereum dan düşük olur. UV kısmında ise Core clock u düşürebildiğin kadar düşür Memort Cöock u fulle.
Bu bir tık daha işime yarar, teşekkürler. Phoenix miner denen şeyi araştıracağım, Binance Pool dediğin oluşumda bir hesap açıp kendi sistemimi ona mı tanıtmam lazım?

Öncelikle hangi Coin'i kazmak kârlı olacaktır?
Ravencoin en mantıklısı olacaktır.
Kazımı hangi programla yapmalıyım ve bu programlar direkt Google'dan mı indiriliyor? (ya da her neyse)
Kendim 5500XT ile TeamRedMiner üzerinden kazım yapıyorum. Nvidia kartlarda daha iyi bir program varsa bilgim yok. Ayrıca evet, Google üzerinden indiriliyor.
Kazılan Coin için nasıl bir hesabı, nereden açmalıyım? (banka kartına aktarmak için vs)
Binance hesabı açmanız lazım.
Benim kazdığım Coin'i beklettiğimi var sayalım, ve Coin'in fiyatı bir anda arttı, elimdeki Coin de değerlenir mi yoksa kazdığım fiyatta mı kalır?
Elindeki coin değerlenmiş olur.
Son olarak kazancım ne seviyede olur bir de ekran kartıma nasıl bir UV yapmamı önerirsiniz?
5500XT ile RVN fiyatı çakılmadan önce aylık 400-450TL gibi bir gelirim vardı. UV ayarı hakkında bir bilgim yok.

Sorum bu ama üstünkörü, kısa ve açıklayıcı olmayan cevaplardan ziyade daha açık ve anlaşılır cevaplar aradığımı belirteyim keza "hiç" tecrübem yok. Sorularımı sıralayayım:
1) Öncelikle hangi Coin'i kazmak kârlı olacaktır?
2) Kazımı hangi programla yapmalıyım ve bu programlar direkt Google'dan mı indiriliyor? (ya da her neyse)
3) Kazılan Coin için nasıl bir hesabı, nereden açmalıyım? (banka kartına aktarmak için vs)
4) Benim kazdığım Coin'i beklettiğimi var sayalım, ve Coin'in fiyatı bir anda arttı, elimdeki Coin de değerlenir mi yoksa kazdığım fiyatta mı kalır?
5) Son olarak kazancım ne seviyede olur bir de ekran kartıma nasıl bir UV yapmamı önerirsiniz?
1-RVN
2-Direkt google dan indiriliyor. Bende AMD olduğu için TeamRedMiner kullanıyorum Nvidiada da aynısımı oluyor bilemem. @RevDeisDou @LordHasan da kullanıyor. Ben 14Mh civarı kazım yapıyorum
3-Kazılan coin havuzda birikiyor 10RVN olduğunda hesabına aktarılıyor. (Binance vs.)
4-Coin yükselirse kazancında yükselir.
5-Bilgim yok 1650 super hakkında

Ravencoin en mantıklısı olacaktır.

Kendim 5500XT ile TeamRedMiner üzerinden kazım yapıyorum. Nvidia kartlarda daha iyi bir program varsa bilgim yok. Ayrıca evet, Google üzerinden indiriliyor.

Binance hesabı açmanız lazım.

Elindeki coin değerlenmiş olur.

5500XT ile RVN fiyatı çakılmadan önce aylık 400-450TL gibi bir gelirim vardı. UV ayarı hakkında bir bilgim yok.
1-RVN
2-Direkt google dan indiriliyor. Bende AMD olduğu için TeamRedMiner kullanıyorum Nvidiada da aynısımı oluyor bilemem. @RevDeisDou @LordHasan da kullanıyor. Ben 14Mh civarı kazım yapıyorum
3-Kazılan coin havuzda birikiyor 10RVN olduğunda hesabına aktarılıyor. (Binance vs.)
4-Coin yükselirse kazancında yükselir.
5-Bilgim yok 1650 super hakkında
Teşekkürler, şundan bahsediyorsunuz sanırım:
rvn.png

Pek de düşmüş gibi gözükmüyor o.O2, neyse bilgi alanımda değil yorumlarım çok mantıklı olmaz herhalde. Bunu kazmamı öneriyorsunuz. Kazım hızınız nasıl sizin, 10 Coin ne kadar sürede oluyordu mesela ona göre kendi kazım hızımı gördüğümde bir fikrim olabilir. Bir de bu işlerin vergisi hakkında nasıl bir yol izleniyor, vergisi var mı o.O2 en önemlisi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,519
Üyeler
190,922
Son üye
Nurunalenur
Geri