omerunlu34
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 245
Arkadaşlar millenicom da altyapı sorguladığımda türktelekom altyapısı 69 mbs gösteriyor sizce güvenli midir müsteri hizmetleri vs nasıldır
peki buradan 35 mbs lik tarifeyi alsam mesela steamda kaç mbs indirme alırım çünkü benim şuanki netim 8 mbs olmasına rağmen steamda indirirken 800 kbs alıyorGüvenilir, müşteri hizmetleri iyi öneririm.
2.4-3.3mbps arası gidip gelir muhtemelenpeki buradan 35 mbs lik tarifeyi alsam mesela steamda kaç mbs indirme alırım çünkü benim şuanki netim 8 mbs olmasına rağmen steamda indirirken 800 kbs alıyor
Saniyede 2-3 arası indirirsin.peki buradan 35 mbs lik tarifeyi alsam mesela steamda kaç mbs indirme alırım çünkü benim şuanki netim 8 mbs olmasına rağmen steamda indirirken 800 kbs alıyor
TTnetin altyapısı olduğu için hangi firmaya geçersen geç TTnetin altyapısı ile geldiği sürece hangi değerlerde alıyorsan veya internet problemi yaşıyorsan bu sorunlar çözülmeyecektir. 8mbps internet ile zaten steam indirme hızın 800kbps olacaktır.peki buradan 35 mbs lik tarifeyi alsam mesela steamda kaç mbs indirme alırım çünkü benim şuanki netim 8 mbs olmasına rağmen steamda indirirken 800 kbs alıyor
Eğer altyapında problem yoksa 35mbps sonuna kadar alacağına inanıyorum. Steam indirme hızın ise 3.9mb 4.0 max mb olacaktır.peki buradan 35 mbs lik tarifeyi alsam mesela steamda kaç mbs indirme alırım çünkü benim şuanki netim 8 mbs olmasına rağmen steamda indirirken 800 kbs alıyor
mesela turkcell,vodafone ve millenicom hangisi ttnet altyapısı kullanıyorTTnetin altyapısı olduğu için hangi firmaya geçersen geç TTnetin altyapısı ile geldiği sürece hangi değerlerde alıyorsan veya internet problemi yaşıyorsan bu sorunlar çözülmeyecektir. 8mbps internet ile zaten steam indirme hızın 800kbps olacaktır.
turkcell ve Vodafone bazı istisnalar hariç diğer operatör lermesela turkcell,vodafone ve millenicom hangisi ttnet altyapısı kullanıyor
Hangisi onun altyapısını kullanıyor diye bir şey yok turkcellin vodafone özel altyapısı yoksa evinizde ttnetin altyapısını kullanacaktır. Millenicom özel altyapısı var mı bilmiyorum.mesela turkcell,vodafone ve millenicom hangisi ttnet altyapısı kullanıyor
millenicom hangi altyapıda?turkcell ve Vodafone bazı istisnalar hariç diğer operatör ler
TTNet kullanıyormillenicom hangi altyapıda?