1 saat ban yese de cezalı, kalıcı ban yese de cezalı yazar.cezalı yazınca temelli ban mı oluyor yada kaç gün oluyor ve bu sürede foruma girebiliyorlar mı ve nasıl ceza alırız![]()
2 ayda var arkadaşım yedi .girmeye çalışırsan banlısın diye uyarı verir foruma ulaşamazsın 3 gün, 1 ay , 1 yıl diye değişiyor diye biliyorum son olarakta perma ban yiyorsun perma ban yersen hesabının profilini kimse göremez yani hesap silinir gibi bir şey
Benim 13 uyarım var 4 ü kendimi tutamayıp napim dediğim için. Sen sen ol nefsine yenik düşme9 uyarım var ama çok büyük şeylerden deil banlanır mıyım acaba xD
Aynı durumdan bende muzdaribim biri saçma bir konu açmıştı Napim yazdım 1/1 uyarı geldi . alt tarafı napim yazdım yaBenim 13 uyarım var 4 ü kendimi tutamayıp napim dediğim için. Sen sen ol nefsine yenik düşme
Haklısın. Bazen öyle konular oluyorki n*pim demen gerekiyorAynı durumdan bende muzdaribim biri saçma bir konu açmıştı Napim yazdım 1/1 uyarı geldi . alt tarafı napim yazdım ya![]()
Profilinde mesajların üstündeki barın en sağında olması lazımaldığımız uyarları nasıl görüyoruz ben alıp almadığımı bilmiyorum